piatok 27. mája 2016

Esl4500lo

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Hodnotili užívatelia, priemerné hodnotenie z 5. Umývačka sa plne prispôsobí . Táto štíhla umývačka vám ušetrí priestor v kuchyni.


Fotografia je ilustratívna, tento model je k dispozícii bez dekoru, teda bez krytu dvierok.

Výhodou vestavěných myček je nenarušení celkového . Myčka, která pojme až sad nádobí. Celý popis a technické parametry. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Uvolněte si prostor s touto úzkou myčkou nádobí Myčka nádobí, která trvale šetří energií a vodou Myčka nádobí, která se přizpůsobí potřebám vašeho nádobí . Plně integrovaná myčka nádobí Electrolux s vodním senzorem, AquaStopem, zvukovou signalizací a indikací provoze na podlaze. Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek. Installation och borttagning av gammal diskmaskin.

Thank you for purchasing an Electrolux appliance. Zużycie wody - cykl: litra, . Funkcie: Odloženie štartu: h. Indikátor nedostatku soli. Find deals from shops and read reviews on PriceSpy UK. Compare offers from Electrolux.


Poznaj szczegóły, przeczytaj opinie użytkowników i zamów ten produkt już teraz! Díky úsporným rozměrům tohoto modelu můžete . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att . Pred dvoma rokmi sme s priateľom začali spolu bývať. Nasťahovali sme sa do útulného dvojizbového bytu a pustili sme sa do zariaďovania. Price match promise and next day delivery.


Programy AutoFlex 45°-70°, Eco 50°, Intensive 70°, QuickPlus 60°, opláchnutí a čekání.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky