piatok 6. mája 2016

Odstraňovač nechtovej kožičky

Zabraňuje zadieraniu, popraskaniu alebo nadmernému rastu nechtovej kožičky. Profesionálny gél na odstránenie nechtovej kožičky. Pero jemne a ohľaduplne upraví nechtovú kožičku.


Prípravok určený na zmäkčenie a odstránenie nechtovej kožičky. Jeden z nejlepších pomocníků při péči o nehty je odstraňovač nehtové.

Trimmer Manikúrne orezávač nechtovej kožičky a zatlačovač. ODSTRAŇOVAČ NECHTOVEJ KOŽIČKY 15ML Preparát na zmäkčenie kožičky v okolí nechtu. Umožní rýchle a dokonale odstrániť nechtovú kožičku.


Pomocou štetca ho jednoducho a presne aplikujete. Nakúp u nás nad EUR a poštovné neplatíš. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, . Aplikuje na kožtičku, nechajte pôsobiť pár minút, a potom .

Zmäkčovač kožičky s vôňou pomaranča a jamnučkou perleťou. Odstraňovač nechtovej kožičky - cuticle remover, objem 15ml. Zmäkčí kožu pri gélových,akrylových nechtoch. Rychlá a ľahká aplikácia prípravku Cuticle Remover umožňuje šetrné a dôkladné odstránenie . Essence Studio nails odstraňovač nechtovej kožičky v pere 5ml. Napíšte nám a pripravíme pre Vás individuálnu cenovú . Rýchla a ľahká aplikácia prípravku Cuticle Remover umožňuje šetrné a dôkladné odstránenie prebytočnej kožtičky.


Používa sa nna zmakčenie a odstránenie nechtovej kožičky. Jednoducho odstraňuje nežiadúcu kožičku. TRIND CUTICLE REMOVER - ZMÄKČOVAČ kožičku.


Zarastený nechtová kožtička brzdí rast nechtu. Ceramic Cuticle Remover Pen - Keramický odstraňovač nechtovej kožičky. Použitie: Nanesieme a necháme – minúty pôsobiť, . Uvedené časy vyplývajú z informácii prepravcov, nemôžeme ich garantovať.


Eveline Cosmetics Professional odstraňovač nechtovej kožičky ml.

Efekt: bezbolestné a ľahké odstránenie nechtovej kožičky. NANI odstraňovač kožičky Cuticle Remover Clear ml. Následne kožičku odstráňte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky