utorok 17. mája 2016

Doza na maslo

Vyrobená z prvotriedneho porcelánu, určená na uloženie a štýlové servírovanie masla. Vhodná chladničky, mrazničky, mikrovlnnej rúry a umývačky. Zdravá dóza do chladničky PURITY, maselnička veľká.


Dóza na maslo na stôl DELLA CASA. Prezri si u nás doza na maslo a porovnaj ceny v 10.

GUSTITO, ktorá je vynikajúca pre uloženie a servírovanie masla. Je vyrobená z prvotriedneho porcelánu a vhodná do chladničky, . Vynikající pro uložení a stylové servírování másla. Moderní dózy vynikající pro hygienické uchování másla v lednici a jeho.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, po použití umyjte a . Vhodné do ledničky, mrazničky, mikrovlnné trouby a myčky. Vynikajúca pre štýlové uloženie a servírovanie masla.

Stylová dóza ze série Gustito, která je vynikající pro uložení a servírování másla. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V tejto dóze na maslo z keramiky uskladníte maslo prakticky a úhľadne. Ideálne pre servírovanie a ukladanie masla. Keramická dóza na maslo od francúzskeho výrobcu Emile Henry. ASA Selection porcelánová malá dóza na máslo Grande.


Máte radi poriadok v chladničke, kde každá potravina má svoje miesto? Potom vám nesmie chýbať dóza na maslo. Nielenže maslo v dóze zostane správne . Máslo si teď bude chladničku nosit s sebou: Tato dóza na máslo má chladicí polštářek přesně na míru, jednoduše se uloží do dna dózy – a máslo tak zůstává i. Praktická dóza na máslo i sýr. Hodí se do každé domácnosti.


Maselnička je vyrobená z bioplastu, ktorý sa vyrába z obnoviteľných surovín, minerálov,rastlinných škrobov a voskov. Základnou surovinou je cukrová. Doza na máslo Vhodné na uchování domácího másla.


Máslenka je zhotovena z nerezu.

Ako stvorený pre servírovanie a uloženie masla. Doprajte si to najlepšie každý deň. Kilner skleněná dóza na máslo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky