utorok 10. mája 2016

Candy cdi 45

Plně integrovaná myčka Celý popis. Odkazy na odborné recenze. Produkt už nie je v predaji. Kompletní informace k výběru. Plne integrovaná umývačka riadu s kapacitou 8 . Free delivery and returns on eligible orders.


Z tohoto důvodu byla v opravě a tam čerpadlo vyměnili. Po opětovném zabudování myčky . Potřebovala bych se na něco zeptat. Ponúkam na predaj nahradné diely zo vstavanej umývačky riadu zn. Hi All, I am unable to select a program for this machine and get it to start.


Candy CDI Pdf User Manuals. Nepamatam si presne cislo chyby, ale je mozne ze to bolo E4. Vymenil som napustaciu hadicu za obycajnu a vsetko . Zkuste to také, služba je zdarma. Kup CANDY CDI na Allegro - Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Nasze doświadczenie służy Twoim interesom. Vstavaná umývačka riadu CANDY CDI platné do: 30.


Nabízí mycích programů, které doplňují teploty. CANDY CDI Umývačka riadu - Slovenský a Český návod na obsluhu, návod na použitie, návody na obsluhu, návody na použitie k elektrospotrebičom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky