streda 4. mája 2016

Kresadlo primus

Vďaka kresadlu Ignition Steel Small založíte oheň aj v sťažených podmienkach, je vhodné aj na zapálenie variča. Má veľmi dlhú životnosť, môžete ho použiť až . Teraz nové - atraktívnejšie prevedenie! Praktický spôsob ako založiť oheň, alebo zapáliť váš varič pri akýchkoľvek poveternostných podmienkach.


V katalógu nemáme podrobnejšie informácie Primus KRESADLO Medium.

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Je kompaktní, snadno se používá a ovládá jednou rukou. Jednoduché, ale naprosto účinné . Zapalovač z oceli Použití ve všech povětrnostních podmínkách. Voděodolný - funguje v dešti a sněhu.


Vyzkoušejte křesadlo od známého výrobce outdoorového vybavení Primus. Pokud ještě nemáte křesadlo ve své výbavě, pak si prohlédněte Primus. Dobrá je taky kůra z břízy, ta bílá, když je třeba trochu seschlá tak se dá nadrobit,.

Outdoorové křesadlo od firmy Primus. Primus Ignition steel Medium je křesadlo určené pro zapálení vařiče, ohně apod. Výrobce: Vaše cena: 4Kč s DPH původní cena 4Kč.


Nezbytný pomocník pro rozdělání ohně na vašich cestách - křesadlo -škrtadlo Střední M Primus - jednoduchým pohybem vytvoříte shluk jisker o teplotě kolem . Nejlepší způsob jak zapálit vařič v každém. Křesadlo je lehké, použitelné v dešti i ve sněhu. Zde by se měl řešit výběr konkrétního křesadla, porovnávat jednotlivé typy,. Už delší dobu vlastním malé křesadlo Primus , ale moc úspěšný a spokojený . Optimálny spôsob vzniku ohňa v kachliach za všetkých poveternostných podmienok.


Odolnosť proti vode - pracuje v daždi a snehu. Je odolný - môže byť použitý . Optimální způsob jak pomocí křesadla PrimusIgnition steel zapálit oheň či zažehnout vařič za jakéhokoliv počasí. Sport, Fitness Eshop kresadlo primus ignition steel stredni Sportovní náčiní.


Prodám nové (nepoužité) křesadlo Primus. Vhodné na delší výpravy nejen na sněhu, pro zapálení vařiče za každého počasí. Light My Fire TINDER-ON-A-ROPE 50g.


Vykřesejte si oheň sami za pomoci křesadla Primus.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky