piatok 20. mája 2016

Dvojumývadlo so skrinkou 120

Hľadáte umývadlo so skrinkou ? Popis: -ROZMER: 11x 6x 4cm. Skrinka pod dvojumývadlo 1cm. Prevedenie: lesklá biela, platinovo sivá, sivý dub, bielený jaseň. Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve .

Kolo Traffic dvojumyvadlo 120cm , pravoúhlé, bez otvorů pro baterii, s přepadem. Hledáte umyvadlo se skříňkou ? Vnútorná zásuvka pre skrinku. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce 1- 1cm. Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť.


Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Závesná kúpeľňová skrinka Venus Abiela lakovaná.

Pořiďte si dvojumyvadlo se skříňkou , které je skvělou volbou do každé větší koupelny. SKRINKA POD UMYVADLO TRAFFIC 1CM, ZAVESNA LESKLA BIELA. Ak máte predstavu, my vám poradíme aké umývadlo potrebujete. Zajímá vás Nábytek skříňka pod umyvadlo nebo obecně Nábytek do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a . Predám nové nepoužívané umývadlo so skrinkou značky jika zeta rozmer cm.


Nepasovalo nám do kúpeľne. Osobný odber Bratislava a okolie. Dvojumyvadlo je nutné objednat samostatně - viz. Skříňky pod umyvadlo koupit o objednat u BauMax.


Velký výběr levné koupelnové skříňky pod umyvadlo a příslušenství. Kategorie: Koupelnový nábytek. Skříňka Intedoor Landau s umyvadlem Elite 1cm.


Nabízíme kvalitní skříňky pod umyvadlo a ostatní koupelnový nábytek.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky