piatok 13. mája 2016

Plechy na pizzu

Pizza plech Stalgast cm. Kliešte na pizza plech cm. Odkládacie plechy na pizzu do Vašej prevádzky.


V tejto kategórii nájdete ručne vyrábané pláty na pizzu od francúzskej rodinnej firmy Emile Henry a plechy na pizzu od nemeckej spoločnosti Kaiser. Fľaša na šlahačkuStojanyOtočné taniereŠtetce a kefyOdmerná miskaPorcovačky PekáreňPlastové stierkyCukrárske nožeLopatky na šplachtleValčeky Plechy na. V balení nájdete okrem plechov tiež stojančeky.

V této kategorii naleznete ručně vyráběné pláty na pizzu od francouzské rodinné firmy Emile Henry a plechy na pizzu od německé společnosti Kaiser. Nabízíme kvalitní plechy na pizzu vyrobené z oceli s nepřilnavou . Kulaté formy na pizzu s prvotřídním antiadhezním povlakem. V nabídce také perforovaná forma na pizzu vynikající pro přípravu pizzy s extra křupavým těstovým . Profesionální hranatý plech na pizzu (400x3mm) z modré oceli a vysokým lemem mm pro snadné pečení křupavé pizzi. Plechy na pizzu jsou skvělým pomocníkem na pečení pizzy, který se hodí do všech pizzérií.


Profesionální kulatý plech na pizzu (Ø3mm) z modré oceli a vysokým lemem mm pro snadné pečení křupavé pizzi. Plech na pizzu je nezbytností pro každého, kdo si tuhle italskou pochoutku rád připravuje doma.

Díky malým dírkám bude pizza rovnoměrně propečená a těsto . Nakupte kvalitní plechy na pizzu , s námi ušetříte. Uľahčí a urýchli zbytočnú prácu v kuchyni, ľahko sa s ním manipuluje a je veľmi ľahký. Forma na pizzu je perforovaná s nepřilnavým povrchem, takže vaše domácí pizza bude výborně propečená, křupavá. Nemusíte použít žádný tuk na vymazávání, . Ponúkame kvalitné plechy na pizzu vyrobené z ocele s . Ocelové plechy na pečení pizzy vyrobené z modré oceli. Plechy po použití je nutno natírat tukem, zabraníte tak rezivění plechu.


C, před použitím vymazat, nepoužívat. Plech po použití umyjte a nakonzervujte namaštěním. Zabráníte tak korozi plechu. EUR Simax Forma na pizzu sklenená pr.


Odolné plechy na pečenie pizze a iných pochutín sú vyrobené z kvalitných materiálov. Na výber je hneď niekoľko typov povrchov a . Stojan pro plechy na pizzu. Cena za kus, €, €. Hladký okraj, Jedná se o vnější rozměry plechů.


Není vhodný k mytí k myčkám.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky