piatok 6. mája 2016

Sencor svc 190 b

Sencor SVC 190B v čiernom vyhotovení sa stane vítaným pomocníkom najmä v domácnosti. SENCOR SVC 190W ručný vysávač. Vďaka svojim rozmerom ho . Zabudnite na metličku a lopatku.


Teraz môžete pohodlne vysávať rozsypané smeti či prach aj vo vyšších miestach, napríklad na.

S ručným akumulátorovým vysávačom SVC 1B vysajete suché i mokré nečistoty a naviac má i umývateľný permanentný filter a bohaté príslušenstvo, ktoré . Díky svým rozměrům jej ale . Typ čistenia: Suché a mokré, Úroveň hluku: decibel. Typ nádoby na prach: Bezvreckové, Kapacita: L, Farba: čierna. Vysavač po letech zkušeností a provozu nedoporučuji!


Filtr se rychle zanáší a sací výkon jde velice rychle dolů. Akumulátorový ruční vysavač, doba provozu min, suché i mokré vysávání, omyvatelný filtr, Dodávané příslušenství: kartáčová hubice, štěrbinová hubice, . Až minut provozu bez dobíjení, hlučnost ručního vysavače je pod .

Na jedno nabití vydrží vysávat až minut. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Because of its size, it is ideal for . Vysávanie suchých i mokrých nečistôt. Umývateľný permanentný filter . Doprava zdarma, ihned k odběru. Szórakoztató elektronikai napok az eMAG.


Recenze od uživatelů s celkovým hodnocením. Přidat recenzi produktu . Omyvatelný permanentní filtr Indikátor. V, indikátor dobíjení, dobíjecí. Ruční akumulátorový vysavač pro vysávání suchých i mokrých nečistot v kuchyni nebo v dalších malých prostorách.


Protiskluzová úprava povrchu zajistí . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Nejširší nabídka, nejlepší ceny. Předpokládané dodání: pondělí 27.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky