pondelok 23. mája 2016

Beko hii 64405 at

Ukazatel zbytkového tepla. Ohřívá se jen ta část nádobí, která je v kontaktu s varnou deskou. Príprava jedla prebieha pomocou indukčnej. Varná doska je zabezpečená detskou poistkou, ktorá . Popis a specifikace ↓Ke stažení .

Jedná se o nejefektivnější způsob vaření. Varná deska je opatřena dětskou pojistkou, která zablokuje . Příprava jídla probíhá pomocí indukční. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Zavolejte na naší kamennou prodejnu, nabídneme Vám bezkonkurenční cenu a další doplňující služby. Zařiďte svým hrncům a pánvím teplé místečko. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Beko.

Ceny sú uvedené vrátane DPH Cena bez DPH: 19EUR. U nás máte také jistotu, . Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Zobacz inne Płyty elektryczne do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Płyta indukcyjna ze szlifowanymi krawędziami ze wszystkich stron.


Timer i booster w każdym polu. Indukční varná deska , dotekové ovládání, dětský zámek, displej, varné zóny, booster, časovač, zkosené hrany, černá, rozměry (vxšxh). Kategoria, PIANURA GATIMI.


Valvula sigurie per gazin, JO. Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi. Tip ploče, Staklokeramička indukcija. Način rukovanja, Kontrola na dodir sa prednje strane.


Set spotřebičů trouby a indukční desky, TROUBA: vestavná, A, objem 71l, programů, gril, 3D pečení, funkce . Add to list Buy from e -shop. Könnyen kezelhető, praktikus, egyszerűen .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky