piatok 13. mája 2016

Plastový riad

Plastový riad pre náročné požiadavky gastronómie. Najmodernejšie technologické spracovanie. Všetky druhy riadu, poháre, taniere, príbory a tiež fingerfood.


Profesionáli hľadajú toto riešenie. Máte vlastnú reštauráciu, stánok alebo iné zariadenie? Chcete rozšíriť svoje aktivity na poskytovanie rozvozu potravín?

Jednorazový plastový riad. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Termo riad z penového PS. Predaj kancelárskych a školských potrieb všetkého druhu.


Nakupujte písacie potreby, obaly, tonery do tlačiarní, prezentačné tabule a iné kancelárske potreby. Francúzska vláda schválila zákon, ktorý vyžaduje, aby všetok plastový riad tvorilo biologicky rozložiteľného materiálu, ktorý sa bude . Plastové riady - Najväčší výber plastového riadu pre profesionálny catering. Zabezpečíme vám gastro potreby pre váš event, party či svadbu. Detský plastový riad pre malé gazdinky obsahuje: 6x plytký tanier 2x hlboký tanier 4x hrnček 4x lyžica 2x vidlička 2x nôž 1x naberačka 1x obracačka 1x nôž 1x .

Lyžičky plastové kávové 15cm 100ks. Poháre plastové _kryštál_ 40ml 50ks priehľadné. Ponúkame kempingovú súpravu pre štvorčlennú posádku v prírode.


Aktuálne informácie, kontakty . Taniere plastové plytké 22cm 100ks biele. Výbava do prírody, na ktorú sa môžete spoľahnúť. U nás ho ponúkame v rôznych variantoch a veľkostiach.


Nakúpiť môžete i ďalší riad pre deti ako hrnčeky, misky a taniere. Sada riadu Sofia 4-dielna Rýchle zobrazenie. Z bufetov aj obchodov majú zmiznúť taniere, poháre aj príbory z . Francúzsko sa ako prvá krajina na svete rozhodla zakázať jednorazový riad. Zabudnite na jednorazový plastový riad.


Už aj na Slovensku kúpite príbor z pšenice či z palmy, ktorý sa bez problémov rozloží v prírode. Na podujatí tak nebudeme používať plastové taniere, misky, príbory ani poháre. Univerzálne jednorazové priehľadné poháre z tvrdého plastu na studené a . Viac o Vidlička PREMIUM, 1cm) . Vo Francúzsku bol schválený nový zákon, na základe ktorého by mali byť všetky jednorazové plastové poháriky, príbory či taniere . Prezri si u nás plastovy riad a porovnaj ceny v 10.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky