streda 4. mája 2016

Litrový pohár na pivo

Hrubostenný pohár na pivo s litrovým obsahom - Duplák. Litrový duplák - pohár na dve piva poteší naozajstných pivárov - profesionálov. Klasický pohár na servírovanie špeciálov resp.


Skvelý objemný krígel na pivo s litrovým objemom. Pivo je samozrejme podávané takmer v každej prevádzke a preto u nás ponúkame množstvo pohárov pre jeho servírovanie.

V ponuke nájdete klasické krígle či . Pohár na pivo - Krásne narodeniny 30. Keramicke značene Krigle na pivo ks eur. Sklenený pol litrový krígeľ - Pivo od rána ako smo.


Oktoberfest München (Paulaner) - cena 9 . OMFATTANDE pohár na pivo , číre sklo . Gravírovaný sklenený pohár - krígeľ na pivo s objemom L. Tescoma Džbán myDRINK l , poháre s viečkom.

Pochváľte sa doma a naservírujte svojim hosťom chutné . Pivné sklo - pre každý pivný štýl potrebujete aj správny pohár - Pivotéka. Fľaša Pivo Eternia 1l, 10. Nemecký pivovar Erdinger pripravil pre fanúšikov futbalu a zároveň piva pekné prekvapenie. Kvalitné pivo si zaslúži aj svoje kvalitné poháre.


Novinkou na našom trhu je nová kolekcia špičkových pohárov pre pivo Šariš, ktoré pre Pivovar . Rozmery: objem l , pr. Silnostěnná sklenice na pivo s litrovým obsahem - TUPLÁK. Broušený tuplák je originální jako pohár pro vítěze za 1. Potešte svoho pivára unikátnym darom.


Poháre na vodu KELEBEK 255ml 6ks sklo. Plastový vratný džbán na pivo l SAN s uchem. Veľmi jednoduché riešenie, ktoré nezahŕňa neveru je pohár na pivo sexy žena. Humorný darček pre mužov, ktorý majú radi dobré pivo.


IPA Splendor KROSNO 6ks 400ml pivné poháre. Sklenené poháre na pivo Chill KROSNO 6ks 300ml. Predtým sa používal na miešané nápoje, neskôr našiel využitie pri podávaní piva.

Krígeľ - pre najlepšieho brata. Chýba: litrový Pohar na pivo 0. V pamäti Pohar na pivo 0. Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Autorom dizajnu na pohári je N.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky