piatok 27. novembra 2015

Vsakovací boxy

Tím se vytváří obrovské prostory pro dešťovou vodu. Systém bodů se spojuje dohromady . Boxy Wavin pro vsakování dešťové vody. Výrobce Wavin Ekoplastik nabízí ucelený sortiment zasakovacích a retenčních boxů Azura, Q-Bic a Q-BB. RAUSIKKO Box se využívá k zadržení, akumulaci a vsakování dešťových vod.


Boxy Azura pro retenci a vsakování jsou modulové, odolné a dlouhodobé.

Jsou vyrobené z panenského polypropylenu a budou vám sloužit minimálně padesát . Nové technologie vsakovacích systémů řeší problém s nakládáním dešťové vody v. Při výstavbě každé budovy má stavitel a projektant povinnost vyřešit správné hospodaření s . Nové vsakovací bloky jsou vyrobeny ze 1 recyklovatelného polypropylénu a díky své konstrukci mají tyto bloky třikrát větší retenční objem než štěrkové lože. Zvažovali jsme plastové vsakovací boxy , akumulační jímku, ale nakonec jsme skončili u staré dobré jámy vyplněné štěrkem. Vsakovací blok - sada mvýpočet potřeby vsakovacích bloků.


Nabízíme jednoduché řešení v podobě vsakovacích bloků AS- NIDIPLAST. To ovlivňuje i velikost vsakovačky.

U jílového podloží se může stát, že vsak vůbec. Vyrábí se vstřikovací metodou z polypropylenu. Dají se vzájemně spojovat a. Jímky, septiky, vsakovací boxy.


Betonové jímky a septiky nahradil materiál polyethylen, nebo polypropylen. Flexibilní a vysoce účinný vsakovací tunel Sicker-Tunel 3byl vyvinut hlavně pro použití v soukromém sektoru jako ideální systém pro odvod dešťové vody z . Tyto systémy obsahují vsakovací boxy a infiltrační tunely z polypropylenu, které se umisťují do země. Prioritní technický způsob odvodnění je dán vsakováním s minimalizací pouštění dešťové vody do kanalizačního řádu. Jedním ze způsobů jak toho docílit je například snížení počtu vsakovacích boxů. I v případě zachování stavebních rozměrů, za cenu doplnění . Vsakováním dešťové vody doplňujeme zásoby podzemní vody, které se stále.


DRAINFIX jsou vhodné pro vsakovaní vody pod plochami, které mohou. Technici firmy HAURATON navrhují velikost vsakovacích systémů a . ACO Stormbrixx blok (spojením dvou bloků vytvoříte box o objemu 4m3). Len u nás vsaskovací boxy za najlepšie ceny.


Základním prvkem systému STORMBOX je plastová vsakovací jednotka, která v kombinaci s. Boxy jsou odolné korozi v běžných i agresivních zeminách,. Boxy mají patentově chráněný středový rozvodný prostor, který .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky