utorok 17. novembra 2015

Potravinova skrinka

TEMPO KONDELA LORA MDF S60LO NEW L potravinová skriňa - jelša 2. Moderná kuchyňa Nela patrí k lacným kuchynským linkám. Svojou nenáročnou montážou a cenovou dostupnosťou je ideálnym riešením do malých bytov. Prezri si u nás potravinova skrinka a porovnaj ceny v 10. Skrinky do kuchyne kúpite online v eshope Mobelix.


Inzeráty potravinova skrinka.

Bezplatná inzercia, potravinova skrinka predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Potravinová skrinka ku kuchyni VALERIA. Dvierka sú vyrobené z MDF vo farbe wenge. K dispozícií máme trendové kuchynské potravinové skrinky v svetlých i tmavých odtieňoch a to už od €. Vybrať si môžete kuchynské potravinové skrinky.


Nábytok je vyrobený z kvalitných materiálov. Korpus je z lamino dosky s hranou ABS, farba .

Rozmery (ŠxHxV): 60×52×2cm. Materiál: DTD laminovaná. Kvalitný slovenský výrobok. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. DGpotravinová skříň CHAMONIX II levá.


D40SL potravinová skříň SMILE textile pravá. Nacházíte se v kategorii: Kuchyňská potravinová skříňka. Novinky, Názov, Cena, Dostupnosť. Typ nábytku, kuchynská skrinka.


Popis: Nabízím potravinová skříňka dvéřová se šufletem a roletou, . Biela dodá jas, dub sonoma zas sviežosť. Vaša kuchyňa sa rozjasní vďaka kuchynskej linke MONDA. Skříňky máme skladem, odesíláme již složené po celé ČR.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky