utorok 3. novembra 2015

Biela mikrovlnna rura

Veľké spotrebiče, chladničky, práčky › Sporáky a mikrovlnky V pamäti Podobné Voľne stojace mikrovlnné rúry sú obľúbeným spotrebičom v každej modernej domácnosti. Zo širokej ponuky veľmi pekne prepracovaných mikrovlnných rúr MORA si vyberie naozaj každý. Záleží iba na vás, k akému štýlu varenia budete rúru používať.


AutoPilot 7: každý pokrm se perfektně podaří díky . Nechýba ani praktický časovač minút.

Vyberajte z veľkého množstva mikrovlniek. Nehrdzavejúca oceľ s úpravou proti odtlačkom prstov. MIKROVLNNÉ RÚRY MIC20GDFBA. Mikrovlnné rúry voľne stojace.


Otváranie dvierok ťahom, úrovní . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Uľahčite si prácu v kuchyni so vstavanou mikrovlnnou trúbou Whirlpool, ktorá prináša jedinečný dizajn spolu s nadčasovými . KLASICO mikrovlnná rúra s digitálnym ovládaním, jednoduché ovládanie.

PREDĹŽENÁ ZÁRUKA ROKOV . Zabudovateľná mikrovlnná rúra do niky 38cvhodná pre rozmrazovanie, zohrievanie a perfektnú prípravu jedla. KOR 6S3BW biela mikrovlnná rúra DAEWOO. Ocenenia rokov záruka na keramický vnútorný povrch.


Bude to klasická biela , nadčasová nerezová alebo elegantná čierna? Rúra dosahuje mikrovlnný výkon 800W. Samozrejmosťou je akustická signalizácia . Predám vstavanu mikrovlnnu rúru zn. Vnútorný priestor biely lak.


Vonkajší plášť biely lak. Jednoduchá manuálna obsluha. Cieľom firmy je byť čo najbližšie k zákazníkovi po profesionálnej stránke. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo.


Ponúkame serióznosť a spoľahlivosť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky