štvrtok 26. novembra 2015

Plynová varná doska 2 horáky

Elegantná plynová varná doska v sebe spája moderné technológie a rustikálny dizajn. Má plynové horáky s elektronickým zapaľovaním v gombíku. Ponúka štyri varné zóny, z ktorých jeden je veľký horák s výkonom ,8 . Varná doska plynová , horáky , elektronické zapaľovanie v gombíku,. Vestavná plynová deska s bezpečnostní pojistkou plynových hořáků a .

Stop Gas elektrické zapalování hořáků skleněný povrch . Horáky : silný, štandardné, klasický. Pro velmi rychlý ohřev slouží dvojkorunkový hořák , který během chvilky vyvine . Poradíme vám, podľa čoho si vybrať varnú dosku presne podľa vašich potrieb. Extrémne plochý horák plynové horáky Digitálny displej.


Na základe bezpečnostných poistiek horákov je doska chránená pred únikom . Elektrické varné dosky sa zahrievajú rýchlejšie ako plynové , avšak na.

V blízkosti varnej dosky nie je prievan. Varné dosky gorenje = kombinácia dizajnu, vyspelých technológií a priaznivé ceny. Jednoručné zapaľovanie plynových horákov varnej platne.


Sklokeramické plynové varné dosky GPC - ,majú umiestnené horáky. Zložte ochranné mriežky, kryty horáka a koruny a otočte varnú dosku hore nohami. Dbajte na to, aby nedošlo k poškodeniu zapaľovacích sviečok. Použitie plynovej varnej dosky s. Ovládacie kolieska slúžia na zapálenie horáka , zapnutia a. Ak je varná doska pripevnená k nábytku na ktorejkoľvek strane, vzdialenosť medzi.


Pripravujte jedlo ako profík: servírujte dokonalé pokrmy s plynovou varnou doskou Bosch. Wok horák : výkonné varenie až kW. Tvar gombíkov ovládania: Ergonomické gombíky. Termoelektrická pojistka.


Plynová vstavaná varná doska. Viac sa dočítate v brožúrke o zárukách. Nepotrebujete zápalky ani zapaľovač, pretože horák sa zapne len.

WOK, poistky proti úniku plynu, elektronické zapaľovanie v gombíku, x liatinová. Predám málo používanú prenosnú plynovú varnú dosku na horáky na plynovú fľašu, bielej farby s .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky