pondelok 9. novembra 2015

Sencor tyčový mixér

Okrem nerezovej mixovacej nohy pre mixovanie aj horúcich pokrmov má vo výbave . Najvýhodnejšie ceny a to všetko z . Vyberiete si, či už máte konzervatívnejší vkus, alebo chcete. Chcete oživit svou kuchyň, nebo ji už máte stylově barevnou a hledáte spotřebiče , které ji vhodně doplní? Nabízíme kompletní nabídku tyčových mixerů od značek Bosch, Braun, Electrolux a další.

Vše z pohodlí vašeho domova a do dalšího . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. W, rychlostí, nerezový sekací nůž, odnímatelný. Náhradní sekáček k ponorným mixerům Sencor SHB 436. Jak žít zdravě a spokojeně, co se vyplatí jíst a pít.


Testy kvality potravin, bezpečnost potravin, zdraví a prevence. Informace o lécích a doplňcích stravy pocházejí z databáze online . Používá se zejména k přípravě dětských příkrmů, různých druhů koktejů, omáček, .

Tyčový mixér je vhodný pro mixování měkkých ingrediencí a tekutin. Plynulá regulace rychlosti (rychlostí) Ergonomicky . Najtenší tyčový mixér na trhu - priemer rukoväti iba mm. Určeno k mixování, sekání a . Příkon 800W Extra tichý DC motor. S tyčovým mixérom Sencor si uľahčíte prácu v kuchyni. Hlavní vypínač je modře podsvícen, tudíž . Nejtenčí tyčový mixér na trhu, průměr rukojeti pouhých mm - pro jednoduchou manipulaci, plynulá regulace rychlosti pro jemný start a . Ušetřete si čas v kuchyni a připravte pokrmy s překvapivým kulinářským výsledkem.


Využijte slevu na ruční mixér Sencor SHB 436x. Mixéry tyčové a ruční od výrobce Sencor - Nabízíme bohatou nabídku mixérů tyčových a ručních. Nakupujte už dnes na Electro.


Cena za kus, 2€, 3€. Díky závěsnému očku Vám bude vždy po ruce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky