utorok 24. novembra 2015

Gant mokasiny

Na GLAMI si snadno doplníte outfit o kousky této značky. Gant pánská kotníčková obuv Bari. A neuniknou vám ani slevy a výprodeje. Pánske mokasíny z kolekcie Gant.


Vrchný materiál z pevnej tkaniny, podrážka z gumy.

Gumičky po bokoch zaručia pohodlie pri nosení. Klasická nabídka značky Gant. Komfort nošení zvyšuje stélka z kůže. Priťahujúce pozornosť značky: Gant. V zvršku prevláda prírodná koža(useň) - lícova.


Výhoda nosenia vďaka vložke: koža. Objednate si dnes, vyskúšajte zajtra!

Dnes objednáte, zítra nosíte! Přinášíme nabídku těchto produktů v dámských i pánských kolekcích za skvělé ceny. Přitahující pozornost obuv značky Gant.


Svršek se vkusně ukládá na noze přírodní kůže ( useň) . Vagabond a mnohých ďalších nájdete na ZOOTe. Par krat obute neposkodene panske GANT mokasiny povodna cena 110€ top stav. Posledné produkty na sklade!


A už vám neuniknú žiadne zľavy ani výpredaje. Charakterní pro svršek přírodní kůže (useň) - nubuk. Podešev - kvalitní syntetický. Bezplatná inzercia, gant mokasiny predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Módne a pohodlné dámske espadrilky tmavšej béžovej farby, so širokou pružinkou na priehlavku a kontrastným prúžkom z juty. Díky strečovým vláknům se pohodlně přizpůsobí noze.


Pohodlný střih značky Gant.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky