streda 18. novembra 2015

Chladiaca nadoba na vino

V teplých dňoch príde ochladenie istotne vhod. Táto kráska z ušľachtilej ocele má priemer 12 . Dvojstenná nerezová chladiaca nádoba na víno je pekná a zaujímavá pozornosť, ktorej sa poteší každý. Chladiaca nádoba na víno.


Zabezpečí správnu teplotu.

Nebudete tak potrebovať žiadne zbytočné chladiace vložky alebo . Táto nádoba na chladenie je ideálna pre fľašu vína alebo šampanské. S dvojitou stenou z nehrdzavejúcej oceľovej konštrukcie s . CELESTE elektrická vývrtka na víno title=Reklamná predmety CELESTE . S touto chladiacou nádobou na víno alebo šampanské, ktorá vás uchváti svojim kvalitným prevedením, váš . Cool-ID Glass chladiace poháre, set 2ks. Wine Cooler chladiaca nádoba na víno.

Kvalitná nádoba z nerezovej ocele na chladenie vína , sektu a pod. Kýblik sa hodí nielen v . Ice Bucket Plastic „Dual“ – Pulltex. Vychladí a uchová teplotu vína pri jeho konzumácii.


Kameninovú chladiacu nádobu na víno z kolekcie Glacier vo farbe slonovej kosti s koženým remienkom navrhol pre prednú dánsku značku Stelton dizajnér . Má elegantný dizajn a zároveň . Dvojplášťová chladiaca nádoba na víno z nerezovej ocele, dodávaná v darčekovej kazete Paul Bocuse. GROSSETO chladiaca nádoba na víno nehrdzavejúca oceľ. Môžete ju používať na chladenie vína alebo nealkoholických nápojov.


Elegantná nádoba na chladenie vína , do ktorej nasypte ľad a môžete sa blysnúť skvele vychladeným vínom či šampanským. Kuchynský doplnok, ktorý by nemal . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie . Univerzálna nádoba na kvasenie alebo skladovanie: či svetlé alebo tmavé, suché alebo sladké, pivo alebo víno. Primárnou funkciou tejto valcovitej nádoby je, samozrejme, umožniť. Nerezová chladicí nádoba na víno s úchytkami obsahuje vyjímatelné chladící díly.


Materiál: plast polystyrén.

Dvojstenná chladiaca nádoba na víno strieborná, nádoby na chladenie vína, gravírovanie na nerezové chladenie na víno, dvojplášťová nádoba na víno, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky