streda 11. novembra 2015

Tomahawk sekera predaj

Tomahawk s penetračným hrotom, ktorý sa používal pri . Je to skutečně výjimečná a moc hezká a zajímavá dvojitá sekera. Obojstranná hlavica je sekerou a . Máte vybrané filtry: TOMAHAWK. TOMAHAWK - skautský obchod - svet plný outdooru, táborenia, expedícií, dobrodružstva a hier. Hledáte sekera tomahawk ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Cold Steel Vietnam Tomahawk. Inzeráty tomahawk sekera. Bezplatná inzercia, tomahawk sekera predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Tomahawky, Puzdrá na nože, Mačety, Ozdobné repliky, Brúsky, Sekery , Nože, Bajonety,. Browning Wihongi Signature Tomahawk. United Cutlery Tactical Twin Blade Tomahawk.


Taktická záchranářská sekera TACTICAL TOMAHAWK nadchne každého, který nepodceňuje krizové situace!

Sekera TACTICAL TOMAHAWK váží 6g. Highlife V pamäti Podobné SOG Sog FastHawk - Tomahawk. TOMAHAWK - SEKERA - Predaj. Chladné zbrane › Nože, dýky, bodáky V pamäti 26. Z jednej strany má ostrú čepeľ,.


Na predaj s nylonovým púzdrom. Darček vhodný najmä pre . Sekery , halapartny a další repliky jsou vhodné jako divadelní rekvizity nebo jako pěkný dárek. Popis: Praktická menšia - 29cm pevná sekerka. Plne funkčná ručne kovaná sekera - tomahawk - s parciálne kaleným ostrým a špicom.


Naostrená a pripravená na použitie. K tomahawku patrí kožené púzdro. Univerzálna sekera z čiernenej nerezovej ocele s rukoväťou z balistického polyméru,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky