pondelok 2. novembra 2015

Skleneny podnos

Podnos na tortu, 3-posch. BEVILJA podnos , viacfarebný, vzorovaný. Ideální na servírování dortů, . Je hladký s vlnkovitým okrajem.


Tác využijete nejen pro servírování dortů, ale i jiných . Chcete oslniť návštevu na oslave narodenín či len sa tak pochváliť svojím kuchárskym umom?

Akákoľvek dobrota bude vyzerať neodolateľne na tomto krásnom . Krištáľový podnos Bossa Nova nie je len krásnym doplnkom, ktorý podčiarkne každú hostinu. Môžete ho použiť ako odkladací priestor, . Pěkný dekorativní podnos na dort vyroben z průhledného skla ideálně prezentuje pečivo. Zakončení jemnými kuličkami dodává jedinečné kouzlo.


Inzerát skleněný podnos na noze v okrese Hlavní město Praha, cena 300Kč, od Eva Černegová na Sbazar. Dortový podnos je vyroben z čirého skla na nerezové noze. Maľované sklo akrylovými farbami.


Sklo je pekne obrúsené a stojí na dekoračných kamienkoch.

Slúži ako podnos pod sviečku. Prodám skleněný podstavec pod dort s poklicí znacky LIBBEY. Průměr poklice: 2mm, průměr podstavce: 3mm. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . Tortový podnos je vyrobený z číreho skla na nerezovej nohe. Balenie obsahuje: podnos z bieleho skla s mrazivým efektom, čajových sviečok: 6x . Skleněný PODNOS s poklopem . Internetový obchod s dekoráciami a nábytkom pre váš dom, byt či záhradu, záhradné grily.


Tácky sú neoddeliteľným pomocníkom pri každej návšteve. Zaslúžený asistent na každej oslave či rodinnom posedení. Produkty s logom Pasabahce sú vyrábané s dôrazom na každý detail a majú svoj jedinečný charakter.


Táto značka sa vyznačuje moderným a elegantným . Poklopy s podnosem Chcete koláče a jiné pečivo udržet delší dobu čerstvé a ochránit je před hmyzem? SKLENENÝ PODNOS NA TORTU SO ZLATÝM PROFILOM. Zhotovením z tvrzeného skla je set 2-3x odolnější proti běžně používanému sklu.


Nádherný skleněný podnos na noze skvěle poslouží na servírování dortů, zákusků či cukroví.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky