utorok 10. novembra 2015

Obrusy okruhle

Z našej ponuky okrúhlych obrusov si určite každý vyberie. Nakupuj online na shopinguj. Na objednávky nad eur z našej stránky – poštovné zdarma.


Goldea teflónový obrus , vzor levandule na béžovom - guľatý Ø 1cm. Má vynikajúce vlastnosti a pestré všestranné využitie v interiéri aj v exteriéri.

PVC obrusy je možné žehliť pri nízkej . Vyberte si u nás vyšívaný okrúhly obrus , ktorý skvele doplní Váš interiér. Pripravili sme pre Vás ponuku obrusov okrúhleho tvaru vo vyšívanej variante, ktorá . Obrusy sú vhodné na ozdobu stola. Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.


Nadväzujú na široký sortiment obrusov a textilných prestieraní. V ponuke nájdete látky - teflónové .

V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. Dokonalú atmosféru stolovania podtrhnete vhodne zvoleným obrusom. Príďte si vybrať obrus na každú príležitosť na KLINGEL. Nielen kuchynské obrusy , okrúhle obrusy, ale takisto obrusy na oválny stôl či moderné obrusy, ktoré dokážu dodať celému prestieraniu tematický nádych podľa . Nájdete tu ako umývateľné obrusy , tak i klasické obrusy z bavlny, ľanu ai. Okruhly obrus Winter memories.


Predávame ho len v bielej farbe. Okraje obrusu sú kvalitne ušité. Materiál 1 polyester v bielej farbe. Vašej fantázii sa pri obrusoch nekladú žiadne hranice.


Skombinujte okrúhly obrus s pestrými stolovými dekoráciami ktoré nájdete u nás na Westwing. V našom svadobnom obchode nájdete rôzne svadobné doplnky a dekorácie. Saténové aj spandexové návleky na stoličky, okrúhle aj klasické obrusy , svietniky , . Teflonové obrusy Ø 150cm.


Teflonové okrúhlé obrusy Ø150cm. Pri výbere veľkosti obrusu treba o až 50cm objednať väčší rozmer ako je dl´žka a šírka Vášho .

Okrúhle vzorované obrusy 300cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky