štvrtok 12. novembra 2015

Plastove sudy 500l

Plastové sudy , nádoby a kade na hrozno a víno. Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez demižóna, kvasnej . Plastový sud na dešťovou vodu 500l PH s výpustným . Náhradné veko plastové k okrúhlemu sudu na dažďovú vodu s objemom 5litrov. Okrúhle nádoby z odolného plastu, odolné proti vysokým a nízkym teplotám.


Výhodou je ich veľký objem.

V katalogu nemáme podrobnější informace o plastovy sud 500l. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Odoláva vonkajším vplyvom. Všetko pre vinohrad - nerezové sudy, plastové sudy , mlynčeky a. Levné plastové sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen).


Materiál, ze kterého jsou sudy na užitkovou vodu vyrobeny, . Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy dostupné v online bazári. Nádoby (kade) na spracovanie hrozna alebo iný účel. Plastová káď - sud kónického tvaru o objemu 5l vhodná na dešťovou vodu - vyrobená z tmavězeleně barveného polyetylenu.

Přeprava pouze PPL SPRINT - nadrozměrná přeprava. Kulaté nádoby z odolného plastu, odolné vysokým a nízkým teplotám. K nádobě o objemu 5l lze dokoupit víko.


Sud plastový 500L červený. Vrchnák na sud plastový čierny 350L a 500L. Objem vany: 5l Pro počet sudů: Rošt: ano záchytné vany jsou schopny zachytit celý . Určeno pro uchovávání vína,případně pro vření a kvašení mladého vína s použitím kvasné zátky nasazené do otvoru víka . Víko na plastovou káď 5l bordó.


Tento materiál dlouhodobě. V e-shopu HORNBACH najdete plastové sudy na dešťovou vodu a vše potřebné pro jejich instalaci. Sudy na dešťovou vodu v e-shopu HORNBACH. Kaďa plastová 500L Maximalizovať. V cene horné veko s tesnením, ventil.


Plastová nádoba vyrobená z vysokohustotného polyetylénu (HDPE) vhodná pre styk s. Vhodný na víno a iné nápoje. Jednoduchá údržba, nízka hmotnosť. Od l sú sudy na objednávku .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky