štvrtok 5. novembra 2015

Drtic ladu

Dizajnový drvič ľadu Ariete bude elegantným doplnkom vašej kuchyne. Pripravíte s ním lahodný koktail s kryštálikmi ľadu . Prezri si u nás drtic ladu a porovnaj ceny v 10. Ručný drtič ľadu z kvalitného plastu značky Leopold. V transparentnom prevedení.


Elektrický nerezový drvič ľadu.

Dni, keď ste manuálne museli lámať ľa sú už dávno preč. Drvič na ľad oneConcept Icebraker vďaka svojmu automatickému mlyciemu telesu to . Na 2-kocky ľadu - nerezové drviacej nože - chrómovaný kryt drviče, plastová nádržka - nenáročný . Jednoducho nadrvia kocky ľadu. Mechanický drvič ľadu umožní prípravu osviežujúcich drinkov s ľadovou drťou. Kocky ľadu nasypete do drviacej komory, kľučka. Jemne drvený ľad vhodný aj pre tradičné talianska granity.


Cena za kus, 3€, 3€. Profesionálný drvič ľadu.

Celonerezové provedenie , robustná konštrukcia. ARIETE PARTY DRVIČ ĽADU , 78. Tento zbrusu nový produkt na trhu vám umožní dokonalo pripraviť ľadovú drť alebo ľadový sneh v priebehu jednej minúty!


Základné príslušenstvo: miska na ľad. Zariadenie na drvenie kúskov ľadu je dodávané so zásobníkom (800g) z priehľadného polykarbonátu. Preložiť slovo „ drvič ľadu “ zo slovenčiny do angličtiny.


Mixér je možné použiť aj ako drvič ľadu. Má odnímateľné ostrie pre dôkladné očistenie, gumové nôžky pre dokonalú stabilitu a výmenné veká. Prečítajte si a dodržiavajte všetky bezpečnostné pokyny a uschovajte si tento manuál pre prípad ďalšej potreby.


Drvič ľadu V1Vám ponúkame v sekcii Drviče ľadu. Aby sa zabránilo úrazom elektrickým prúdom,. Bartscher - Vyrobený z nerezovej potravinárskej ocele a odolného plastu, bezpečnostné spínače, nožičky s prísavkami. Plastová nádržka a zásobník na . Preklad „ drvič ľadu “ zo slovenčiny do maďarčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.


Urobte dojem na svojich hostí, pripravte im milkšejky, koktaily a ďalšie studené drinky s ľadovou drťou. Pomocou drviča ľadu pripravíte ľadovú triešť do vašich nápojov. Vhodný na použitie doma alebo na chatu.


Balenie obsahuje drvič a misku na ľad.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky