utorok 3. novembra 2015

Tefal hrnce na indukciu

Odolné, silné trojvrstvové dno Induction . Použiteľný zdroj ohrevu: Plyn, Elektrina, Sklokeramika, Indukcia. Pro snadné a rychlé uskladnění uvařených pokrmů. Nájdete tu rajnicu, vysoký hrniec a rôzne veľkosti menších hrncov so silným trojvrstvovým.


Kvalitný riad TEFAL A75SCmôžete využívať multifunkčne, dokonca aj na pečenie v rúre do teploty 1stupňov C. Vhodný na indukciu : Áno.

Vyberte si Hrnce podľa vašich požiadaviek. Najpredávanejšie produkty z kategórie. My mame indukcnu takze aj hrnce musime kupovat na indukciu. Sada hrncov Duetto nehrdz.


Indukcia je čím ďalej populárnejšia vďaka svojej úspornosti, bezpečnosti a rýchlosti . Sady hrncov a kastrólov v nerezovom i smaltovanom prevedení. Tlakový hrniec ClipsoMinut´ Force. S hrncom môžete variť na plyne, sklokeramike, elektrike aj indukcii.

Hrnce a panvice Ingenio Force sú kompatibilné so všetkými zdrojmi ohrevu vrátane indukcie a sú vybavené. Multifunkčný hrniec ECG s deviatimi programami prípravy jedla. Na vnútornej stene hrncov sa nachádza hladinové značky.


Viac ako 2obchodov na jednom mieste. Súprava obsahuje: hrniec vysoký 9l, . Pomôžeme vám vybrať také tlakové hrnce , aby bola varenie, rýchle. Navyše, takéto hrnce sú vhodné na všetky druhy ohrevu, vrátane indukcie.


To zaručuje perfektný rozvod tepla, odolnosť proti deformáciám a . Všetky hrnce disponujú silnými stenami s dokonale . V širokej ponuke hrncov nájdete parný hrniec , nerezové hrnce , smaltové hrnce ,. HAUS LUX možno použiť pre indukčné variče, . Trojposchodový parný hrniec na indukciu Everyday Esentials. Tefal z radu Modulo XL - s. Essential by Sabichi je kolekcia vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, ktorá urobí šéfkuchárom aj toho .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky