piatok 20. novembra 2015

Svajciarsky nozik victorinox

Elegantný vreckový nôž VICTORINOX Farmer s hliníkovou črienkou inšpirovaný nožom klasického vojaka. Má základné funkcie, drsnejší povrch črienky ponúka . Tradičné zatváracie multifunkčné nože zo Švajčiarska. Tovar skladom, lacná doprava od 2. Obidve nájdete u nás v ponuke.

Nože sa dajú veľmi jednoducho rozlíšiť, nože. Pevný nôž s čepeľou z nerezovej vysokokvalitnej ocele a zelenou plastovou. Druh noža, Švajčiarsky vreckový nožík.


Materiál, Ušľachtilá oceľ . Farba, Strieborná (transparentná). Victorinox MUELA HUNTING, plastová rukoväť 4. Obsahuje aj nožnice, pílku na drevo a pilník.

Swiss Army Knives - švajčiarske armádne nože. Svetová kvalita vreckových nožov. Buďte neustále na všetko pripravení a majte pri sebe multifunkčný nôž.


Nôž s odtlačnou poistkou Rescue Tool - záchranársky - dodávaný s červeným . Nože Victoirnox sú nenahraditeľným . Tieto vreckové nože sú veľmi kompaktné a . Veľmi dobrá švajčiarska kvalita. Záruka firmy VICTORINOX je časovo neobmedzená a vzťahu. Nožík obsahuje: Veľkú uzatváraciu čepeľ, vývrtku, nerezový krúžok na kľúče, otvarák na konzervy, malý skrutkovač . Možno zavesiť pomocou karabínky potrebné na . Ide o klasickú koncepciu švajčiarskeho armádneho noža.


Slávny švajčiarsky nožík , červený skladací, s niekoľkými vychytávkami, je jedným z produktových symbolov Švajčiarska , medzi ktoré počítame . Ten pokračoval v predaji svojich nožov aj . Lyžička, vidlička, lupa, nôž. Vhodné pre deti od rokov. Zaujímavosťou je, že švajčiarske armádne nože vyrábajú dve firmy - WENGER z francúzskej časti Švajčiarska a VICTORINOX z nemeckej časti .

Originálny švajčiarský nožík značky. Vreckový nožik VICTORINOX Forester One Hand. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky