pondelok 16. novembra 2015

Bambusové uteráky

Uteráky RUYA z bambusového vlákna sa . Do kúpeľne bez prirodzeného vetrania sú vhodné skôr uteráky a osušky s bambusovým vláknom. Pri bambusových uterákoch je použité bambusové vlákno. Bambus má prirodzenú antibiotickú . Kvalitné, savé a príjemné na dotyk sú farebné osušky a uteráky z našej ponuky.


Sú odolné voči baktériám a plesniam a veľmi rýchlo.

Najpredávanejšie bambusové uteráky a osušky BAMBOO z bambusového vlákna. Antibakteriálne, hypoalergénne, až 4x väčšia savosť, vynikajúce absorpcie a . Uteraky a osušky z bambusových vlákien, ktoré sú antibakteriálne, protiplesňové a majú antistatické vlastnosti. Kvalitný bambusový uterák Matějovský Najluxusnejší bambusový uterák z našej kolekcie.


Gramáž: 550g Zloženie: bavlna, bambusové vlákno . Pripravili sme pre Vás širokú ponuku exkluzívnych uterákov a osušiek s bambusovým vláknom. Tieto uteráky sa vyznačujú nadýchaným vzhľadom, sú veľmi . Tu Vám ponúkame uteráky a osušky s nádychom luxusu.

Najširší výber unikátnych uterákov a osušiek za priaznivú cenu. Pozrite sa, prečo sú bambusové uteráky luxusom za dobrú cenu. Získajú si vás 4x väčšou savosťou ako bavlna, sú antialergické, a to nie je všetko. Sú hebké a príjemné pri kontakte s pokožkou.


Vyberiete si veľkého množstva farieba a kolekcií. Vedľa klasických a stále obľúbených froté uterákov a osušiek ponúkame tiež uteráky a osušky z bambusových vlákien a rýchloschnúci uteráky a osušky. Kvalitné bambusové uteráky a osušky sú vyrobené z bambusového vlákna. O kvalite tohto materiálu sme už písali aj v predchádzajúcich . Sú dokonale savé, veľmi hebké na dotyk a . Zľava : Príjemné bambusové uteráky alebo osušky už od € s antibakteriálnymi, protiplesňovými a antistatickými vlastnosťami.


Prevrat v technológii vláken! Prírodné bambusové vlákno je spradené s . Ponúkame lacné bambusové uteráky v piatich moderných farbách. Veď uteráky nemajú len úžitkové vlastnosti, ale stále viac . Internetový predaj bytového textilu - obliečky, záclony, závesy, plachty, deky, osušky, uteráky - zrkadiel a doplnkov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky