pondelok 30. novembra 2015

Osušky s nápisom

Osušky s rôznymi nápismi. Od Ľúbim Ťa až po Najlepší poľovník. Realizácia objednávky do hodín! Navštívte náš internetový obchod Lawli. Ponúkame množstvo osušiek - s nápisom , menom, horoskopom ale aj možnosť vytvoriť si vlastnú osušku.


V 20-tke sa všetko iba začína.

Podaktorí stále nevedia, akým smerom sa má ich život uberať a nedokážu si zvyknúť, že už vyrástli . Veľký výber - skvelá cena! V letných mesiacoch prevádzkujeme ďalšiu predajňu na vonkajšom areáli kúpaliska, kde si môžete zakúpiť plavky, klobúky, župány a osušky , šlapky, slnečné . Vyberte osušku o ktorú mate záujem, odkliknite si podľa vzorkovníka farbu osušky a farbu niti v prípade že sa Vám nápis nepáči alebo chcete napisať iný text . Uteráky a osušky s vyšitým textom. Môžete si dať vyšiť meno, alebo ľubovolný text.


Vyšívané osušky sú tureckej výroby vyrobené zo 1 bavlny, 400g gramáže, v rozmeroch 70x140cm. Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala.

Jej detail si môžete prezrieť nižšie. Veľmi kvalitne vyšívané osušky zo 1 bavlny. Doplnkom je pevné bavlnené pútko na zavesenie. Vyšívacie nite pochádzajú z Nemecka a sú známe vysokou. Vyšívame na osušky , uteráky a krstové košieľky.


Prinášame Vám nový letný hit! Okrúhle plážové osušky s rôznymi motívmi. Vďaka krásnym farbám a nevšedným vzorom nikto neprejde okolo Vás bez . Príjemný a mäkký froté uterák s bordúrou pre plnofarebnú potlač. Bordúra je vtkaná po celej šírke.


Dostupný v troch rozmeroch. Sada elegantného uteráka a osušky s nápisom ŠKODA. Originálne a personalizované darčeky potešia vždy. Sú jedinečné a fantázii sa medze nekladú.


Ak ste odpovedali áno, Lawli Vás poteší originálnym tovarom, aký inde nanájdete ! Pre výrobu detských uterákov a osušiek boli použité len kvalitné materiály, ktoré spĺňajú nároky citlivej detskej pokožky. Kvalitná osuška s vyšitým nápisom. Froté a bavlna sú maximálne savé a .

Tieto kvalitné froté osušky gramáže 400g sú vyrobené zo 1 bavlny, v rozmeroch 140xcm. Nápisy sú vyšívané kvalitnými viskózovými niťami. Darujte osušku s originálnym nápisom , ktorá poteší alebo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky