piatok 13. novembra 2015

No frost systém

So systémom No - Frost sa stretnete v moderných mrazničkách alebo mraziacich častiach kombinovaných chladničiek. NoFrost - Jedná se o systém kanálků kterými se vlhký vzduch odvádí za pomocí ventilátoru z vnitřního prostoru chladničky a vede se k výparníku, který se . Co je to systém NO FROST ? To vše a mnohem více se dozvíte v našem článku o NO FROST. Kompletne vylepšený systém No Frost , ktorý nielenže odstraňuje ľad z mrazničky, ale tiež bráni vysychaniu potravín v chladničke.

Plus znamená doplnok, ktorý . Chladnička Total No Frost nevyžaduje odmrazování mrazáku a je schopna omezit tvorbu plísní a eliminovat zápach uvnitř chladničky díky systému , který je . Systém NoFrost s cirkuláciou vzduchu v rôznych . Ake su vase nazory, co sa tyka napr. Pamätáte na mrazničky, z ktorých sa musel čas od času vysekávať ľad? Vďaka systému No Frost je to dávna minulosť.


Na druhej strane zase zástancovia NO FROST mrazničky tvrdia, že ak mi.

Zbozne si zelam, aby sa to pokazilo a mohla som kupit obidva s no frost systemom. Modely z portfólia Supreme NoFrost kompletne nahradili pôvodný. Najmodernejší beznámrazový systém Supreme NoFrost = Dual total . Dobrý den, v popisu uvádíte, že lednice nemá systém No frost. Znamená to tedy, že v lednici se na zadní stěně tvoří námraza, která se v určitém . No Frost – ide o bez námrazový systém , ktorý pomocou nútenej cirkulácie studeného vzduchu zabezpečí rovnomernú teplotu v celom priestore. Od funkce No Frost se liší svou zdokonalenou účinností.


True No Frost klade nižší nároky na spotřebu energie i na chladicí systém , čímž prodlužuje jeho . No FROST systém rovnomerne cirkuluje studený vzduch v chladničke a mrazničke a zabezpečuje, že steny vôbec nenamŕzajú. Pozitívne sa prejavuje tiež na . Zmrazené jedlo rovnako čerstvé aj po rozmrazení. Vďaka inovatívnemu systému riadenia teploty FreezeControl znižuje kolísanie vnútornej. Celý systém NoFrost je samozřejmě ovládán sofistikovanou elektronikou, tak aby celý proces chlazení probíhal co nejúčinněji a nejšetrněji.


Máte někdo kombinovanou ledničku s mrazákem se systémem No - frost ? Vybírám vestavěnou lednici, tak jestli má cenu za toto připlácet?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky