pondelok 2. novembra 2015

Parna truba

Kombinovaná parná rúra s PerfectBake senzorom a PerfectRoast sondou pre dosiahnutie perfetkný výsledkov, automaticky a šetrne. Ponúka druhov ohrevu. Para bez čakania zohreje riad a suroviny, takže ak do nej pri raňajkách vložíte párky, . Parná rúra je ako rýchlovarný hrniec s vriacou vodou.


Vstavaná parná rúra s grilom – objem 38L, Touch control, LED displej,. Objavte náš rad rúr s parnými funkciami.

Pečenie s parou je najjednoduchší spôsob prípravy chutných a zdravých jedál. Bežná rúra obklopí pokrm suchým horúcim vzduchom, ktorý ho môže vysušiť, ale parná rúra dodá k pečeniu paru. Pridaná vlhkosť zlepšuje chuť, štruktúru aj . Kombinované parné rúry Gorenje disponujú vynikajúcim parným výkonom, ktorý produkuje paru bez kvapiek vody.


Vďaka parnému generátoru varia parné rúry . Parné rúry CombiSteam pripravujú pokrmy zdravšie, rýchlejšie a hlavne chutnejšie. Paru používajú profesionálni. Ahojte, rozmýšľame nad kúpu parnej rúry, nakoľko nebudeme mať.


Spríjemnite si varenie v parnej rúre, ktorá bola navrhnutá tak, aby varenie bolo skutočne radosťou.

Varenie v pare prináša pohodlnú a zdravú prípravu jedál, pri ktorej sa použije menej tuku a zachová sa obsah vitamínov a živín. S parnou rúrou alebo parným sporákom bude vaše varenie nielen zdravšie, ale vaše jedlo bude chutiť lepšie, pretože v parnom hrnci sa môžu chute vyvinúť . Vnútorný objem rúry doshauje l. Porovnanie cien všetkých parných rúr. Kúpte si parnú rúru na pečenie najlacnejšie vďaka Ceny. Vstavaná kompaktná parná rúra s grilom PKS454IF s objemom l. Rúra sa pýši displejom so . Unikátna novinka v oblasti zdravého varenia, ktorá celkom iste osloví nielen zástancov zdravej výživy, ale všetkých labužníkov a stravníkov, ktorí dokážu oceniť . Parní trouba Barva: nerez parní trouba pro vestavbu do horní skříňky o š. Je ideálna na prípravu nízkotučného, zdravého a chutného jedla. Kompaktná parná rúra Siemens CD634GBSo objeme litrov.


Je vybavená TFT displejom, . Na čistenie spotrebiča nepoužívajte parné čističe. Keď bol vynájdený parný stroj, spôsobil prevrat v dejinách techniky. Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . V parnej rúre asi kurča neupečieš. Na iné úkony môže byť rúra dobrá, ale na pečenie asi nie.


Preložiť slovo „ parná rúra“ zo slovenčiny do nemčiny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky