štvrtok 2. októbra 2014

Vytrhávač buriny teleskopický

Teleskopický vytrhávač buriny pre pohodlné vytrhávanie. Vytrhávač buriny je dômyselný vynález. Je ľahký a ľahko se s ním pracuje. Je určený na ničenie bodliakov a púpavy bez použitia chémie.


Pracovať je možné vo vzpriamenej polohe bez nutnosti . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie . Odstraňuje burinu bez použitia chémie. Dlhé čeľuste z nerezovej ocele uchopia korene zo štyroch . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Prevedenie násady: Hliník, Povrch násady: Hliník, Materiál náradia: . Tento nový vytrhávač buriny. Jeho čeľuste z nerezovej oceli s hlbokým . Zvlášť vhodné pre púpavy.


Dosiahnutie buriny je možné . Oproti pôvodnému modelu je konštrukčne inovovaný a práca s ním je . Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Burinu nemusíme vykopávať, ani sa k nemu zohýbať. Nový teleskopický prírastok do kategórie vytrhávač buriny je dĺžkovo nastaviteľný podľa výšky užívateľa, . VYTRHÁVAČ BURINY , TELESKOPICKÝ ZÁHRADNÍCKY . Predám vyTrhávač buriny FISKARS W52.


Oberák na ovocie teleskopický , naša cena EUR. Metal Plastic Sweeper zelená, teleskopická , naša cena EUR. Fiskars Ľahký vytrhávač buriny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky