utorok 28. októbra 2014

Plastové obaly

Aktuálne informácie, kontakty . Nabízíme kvalitní obaly a obalové materiály jako například kartonové papírové obaly, lepenkové obaly, přepravní plastové obaly. Spravodajský a informačný portál o odpadoch - články označené značkou plastové obaly. Ve rozměrových velikostech, perfektně stohovatelné, barevné verze, potisky, plně odpovídající Vašim požadavkům. Unás nájdete plastové obaly na dokumenty s tromi chlopňami z priehľadného a polopriehľadného.


Priehľadná predná strana a unikátny kovový klip, ktorý sa prispôsobí vloženému počtu listov.

Pokiaľ hľadáte plastové obaly s eurodierovaním alebo euroobaly, nájdete ich v sekcii euroobaly. Plastové bigboxy silný ve velkém formátu. Rúrové systémy pre kanál, odpa vodu a plyn. Fólie pre záhradu, stavbu a domácnosť. Prepravky, zatrávňovací panel, zvodové rúry a žľaby z plastu , plastové.


Zlatá podložka s vrchnákom na tortu 1ks. Fatra je tradičním českým výrobcem tvarovaných plastových obalů. Vyrábíme kelímky, vaničky, víčka, obaly na polárkové dorty.


Obaly je možné potisknout.

Single 7´´ platn chránia vonkajšie obaly platní pred poškodením a prachom vyrobené z priesvitnej PE Polyetylénovej fólie s . Aktivisté z Greenpeace happeningem upozornili na nadužívání plastů. Požadují, aby obchodní řetězce omezily využívání plastových obalů. Prodej obalů a obalových materiálů jako jsou nápojové kelímky, plastové nádobí, plastové obaly nabízí Dekos R s. Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Máme řadu referencí mezi výrobci a uživateli plastových lahví či nádob. Zajišťujeme u nich interní dopravu, třídění, dočasné uskladnění a . Projektové vyučovanie, environmentálna výchova, makromolekulové látky, obaly, plastové obaly, ekoznačky.


ACTI PACK vyvíjí standardní i specifické plastové obaly pro kosmetický a potravinářský průmysl. Evropě a další prodejní zastoupení vás bude . Vyrábame a predávame plastové prepravné obaly (prepravky, palety, vozíčky, bigboxy). Navrhujeme a vyrábame obaly na mieru.


Najprv z väčšiny nemeckých supermarketov zmizli plastové tašky, teraz sú na rade plastové obaly pre ovocie a zeleninu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky