streda 29. októbra 2014

Mlynček na mäso 12

Nakupuj v profi obchode pre profi kuchárov. Hrdlo spotrebiča sa od jednotky ľahko oddelí. Mlynček na mäso je pomôcka určená pre stravovacie zariadenia, obchody a hotely. Nástavce plastové 3ks s přírubou na ruční mlýnek na maso č. Sada nástavců na plnění klobás.


Predám telo na mlynček na mäso.

Na predaj len to, čo je na obrázku. Mlynčeky na mäaso , elektrické mäsomlynčeky na spracovanie mäsa, rezanie mäsa. Príspevkov v diskusii: 0. Porkert Mlynček Porkert celokovový, č. Po rokoch znovu kvalitný Český . Náhradné diely k mlynčekom.


Nadstavec IMPERIA Lasagnette 12mm Obj. Nahradny bubon k Mna zeleninu Obj.

Vyberte si lisy na ovocie, mlynčeky na mak, mlynčeky na mäso a iné. PORKERT - kvalitné české liatinové mlynčeky na mäso , mlynčeky na mak, mlynčeky na ovocie, mlynčeky na strúhanku, mlynčeky na kávu, mlynčeky na korenie . Kúpili ste si niekto v poslednej dobe kvalitný ručný mlynček na mäso. Ja Vam predam velkost,mam aj ,ale ten použivam na zabijačke.


Elektrický mlynček na mäso. Ponúkame širokú ponuku mlynčekov na mäso od značiek Moulinex, Philips, Zelmer, Kenwood. V dnešnej dobe sú už ručné mlynčeky na mäso viacmenej záležitosťou domácností a pre profesionálne. Odnímateľná hlava a tácka vyrobená z nerezovej ocele.


Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto . Mlýnek na maso s robustní litinovou konstrukcí z šedé litiny, v balení řezná deska s otvory průměru 4. Najlepší internetový obchod - ponúkame len tie najkvalitnejšie potreby do tvojej kuchyne. Dosky a nože do mlynčeka na mäso Počet produktov v kategórii: 25. OBEDNÁ PRESTÁVKA: :- :30.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky