pondelok 20. októbra 2014

Electrolux z 7510

Pridaj vlastné hodnotenie (). Predaj tohto produktu bol. Jedno balenie obsahuje kusov papierových vreciek. Kvalitní alternativa k originálním sáčkům. Model: Čiastočne vstavané, Farba: nerezová oceľ, Systém ovládania: tlačidlá.


Ovládat ji budete pomocí předního panelu, vyrobeném ve stříbrném.

Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, . Myčka, která pojme až sad nádobí. RealLife XXL wash system, Time Manager, LightBeam on the floor, AutoFlex and place settings. Umývačka je vybavená zvukovým signálom na konci . Farba ovládacieho panela: antikorová.


Tato hubice Dustmagnet je velmi účinná pro úklid tvrdých podlah i koberců bez soustavného přepínání. Nečistoty a prach jsou vysávány přední i boční částí . Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek. Myčka je opatřena zvukovým signálem na konci programu .

Základní informace Vlastnosti Barva dveří - Barva ovládacího panelu Nerez Programy AutoFlex 45°-70°, eco 50°C, FLEXIWASH, . Myčka nádobí RealLife zvládne všechno Umyté nádobí vždy k dispozici, když jej potřebujete Myčka nádobí, která se přizpůsobí potřebám vašeho nádobí . Trieda účinnosti sušenia: A, Trieda . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Electroluxi sarja kõrgtehnoloogilis. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Osobní odběr na pobočkách. Bez ohledu na to, co vložíte do vaší myčky nádobí - od největších, nejzašpiněnějších pánví po vaše nejkřehčí sklo . Typ: Plne integrovaná umývačka riadu.


Počet jídelních souprav 13. Price match promise and next day delivery. Free delivery and returns on eligible orders. APPLE SPRINGS Avenue, Las Vegas, NV.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky