štvrtok 9. októbra 2014

Závesná skrinka s umývadlom

Prezrite si široký sortiment umývadlových skriniek, ktoré sú určené na montáž umývadla. Výber vhodného umývadlá potom uľahčí ponuka súvisiacich produktov. Umývadlá so skrinkou - Vďaka skrinke umiestnenej pod umývadlom získate ďalší úložný.


Moderne elegantný kúpeľňový program Vanessa je vyrobený v bielej farbe a doplnený kontrastnými aplikáciami v tmavo hnedom dekore wenge. Kúpeľňová skrinka s umývadlom Marika dekor drevo. Farebné prevedenie: lesklá biela.

Skrinka pod umývadlo , závesná. Kolo Modo závesná skrinka pod umývadlo lesklá biela. Atraktívna závesná skrinka s umývadlom FOCUS jemne podčiarkne Váš moderný kúpeľňový nábytok. Classic 7závesná skrinka pod umývadlo 70x47cm s praktickým šuplíkom s veľkým úložným priestorom ( výška 40cm ). Biela umývadlová skrinka , zásuvková. LINATE skrinka s umývadlom TYP 150.


Hledáte sortiment Nábytok? Zajímá vás Nábytok skrinka pod umývadlo nebo obecně Nábytok do vaší koupelny?

Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a . Kolo Traffic závěsná skříňka pod umyvadlo 60cm, se zásuvkami, bílá. KÚPEĽŇOVÝ NÁBYTOK: ponúkame skrinky s umývadlom i doplnkové skrinky do kúpeľne, poličky pod umývadlo , skrinky so zrkadlom a zrkadlá, taburety a koše . Montáž závesnej skrinky s umývadlom je špecifická tým, že sa síce najprv montuje skrinka, ale treba dbať na finálnu výšku umývadla. Táto skrinka pod umývadlo poskytuje praktický úložný priestor, ale vyniká aj svojím pekným vzhľadom.


Ak nájdete tento produkt niekde za nižšiu cenu, . Podumyvadlová skrinka s dvoma zásuvkami so systémom tichého dovierania. Rozmery: 9x 4x 4mm . Skříňka vysoká s dvířky a poličkami - univerzální panty bílá. Závesný klozet, hlboké splachovanie. Nábytek bez úchytů neposkytuje jen vizuální pocit klidu a relaxace, ale také jsou praktické a lépe se udržují. Barva má taktéž silný vliv na naše emoce.


Predám veľmi zachovalé používané umývadlo so skrinkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky