streda 15. októbra 2014

Akcia dolce gusto

Vieme, kde je najnižšia . Platnosť akcie už bola ukončená dňa 30. Kúpte si v predajni kapsule . Kávové kapsule - Heureka. Najlacnejšie kapsule dolce gusto , ponúkané za výpredajové ceny vo vybraných tuzemských e-shopoch, kúpite už od EUR ( akcia , lacné, výpredaj).

Café Au Lait je najpopulárnejší druh francúzskej kávy, . Intenzívne espresso zo 1 bio arabiky pestovanej v osviežujúcom vetre peruánskych . Pre prípravu šálky obľúbenej kávy budete určite potrebovať tiež kvalitnú zrnkovú kávu, alebo kapsule. Máme pre Vás pripravenú širokú ponuku klasických. Presne podľa vášho gusta.


Dobré Espresso sa pozná podľa vrstvy napenenej kávy, ktorá zostává na povrchu a pomáha uchovať. Nemusíte sa tak báť, že by vám unikla zľava alebo skvelá ponuka určená len pre vás.

Akcia na vybrané produkty platí od 27. Lavazza Crema e Gusto mletá káva, 2g (kg = 16). Vaše peniaze a životné prostredie. Dolce Gusto kapsuly - balenie - máme iba za 19€! Vyššie uvedená zľava vám bude pri pokladni automaticky odpočítaná z celkovej hodnoty vášho nákupu na jednom pokladničnom bloku.


Cortado si pripravíte použitím iba jedinej kapsle. SVK plus malokedy je na nich akcia. Uvedenie nového kávovaru s názvom Movenza určite neostane . Kapsule sú drahé, preto sa ich oplatí nakúpiť viac najmä v akcii. Dostal som ho ako nevhodný darček!


Kde kúpiť najlacnejší Kapsule Nescafé Dolce. DOLCE GUSTO a dve balenia kapsulí café Au lait intenso, latte macchiato. Vyberte si z akčního zboží z naší sítě TESCO.


Díky našim akčním slevám ušetříte za nákup až stovky korun. Slevy , , ,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky