piatok 10. októbra 2014

Siemens hm633gns1

Tie možno kombinovať so štandardnými programami,. Zabudovateľná rúra s mikrovlnami pre úsporu času a ďaľšie flexibilné možnosti pri varení. D horúci vzduch, cirkulačný infra gril, veľkoplošný . Okrem klasického ohrevu totiž disponuje i ďalšími programami, ako . Má farebný displej TFT vo vysokom rozlíšení a .

Ponúkame vám vstavanú rúru s mikrovlnami Siemens iQ7HM633GNS1. Vďaka funkcii VarioSpeed môžete skrátiť dobu varenia až o. Kromě klasického ohřevu totiž disponuje i dalšími programy, jako . Siemens HM633GNSvestavná trouba s mikrovlnami, nerez. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Control 1 (druhů ohřevu vč. ecoHorký vzduch), l, ecoClean Plus na zadní stěně, LED osvětlení, varioSpee . Je prostorově úspornější, jednodušší . Elektro, které chcete mít.

Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Nabízíme vám vestavnou troubu s mikrovlnami Siemens iQ7HM633GNS1. Díky funkci VarioSpeed můžete zkrátit dobu vaření až o. Vestavná trouba s mikrovlnami pro úsporu času a další možnosti vaření.


Speed: zkracuje dobu vaření až o. TFT displej: výborná čitelnost z . Má barevný displej TFT ve vysokém rozlišení a . SIEMENS HM633GNSrúra vstavaná. Jedním ze základních doplňků je trouba. Technická specifikace Typ pečicí trouby a druh ohřevu Pečicí trouba s mikrovlnami s druhy ohřevu: 4D horký vzduch, horký vzduch . Moderní trouba Siemens iQ7s mikrovlnami pro úsporu čas.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Kombinovaná rúra s mikrovlnami , cookControl ( druhov ohrevu vč. EcoHorký Vzduch ) , l , EcoClean Plus na zadnej stene , LED osvetlenie .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky