štvrtok 9. októbra 2014

Capovane sirupy

Rača Menu - Pozri menu pre reštauráciu Čapované sirupy Bratislava III na Zomate na Donášku alebo Takeaway, menu a ceny v reštaurácii. ZDARMA ochutnávkaZDARMA rozvoz Vysokokvalitný chutný konzumný prírodný sirup Bez. Sirup s prichuťou ANANÁS. Snaží sa byť vždy veľmi flexibilná a rýchlo reagujúca na potreby zákazníkov a vývoj na trhu.


Vytvárame skvelé kombinácie, ktoré nečakáte, ale my ich milujeme.

Vitajte na stránkach nášho obchodíka. Je to malý rodinný obchodík, ktorý ponúka predovšetkým kvalitné sudové a odrodové vína z vinárstiev Karpatská perla . Základom skvelej chuti našich čapovaných limonád sú kvalitné suroviny a preto pri dodávkach sirupov pre naše postmixy spolupracujeme so spoločnosťou, . S našimi výrobky jste se již mohli setkat v podobě sudové či lahvové. Pro postmix plníme sirupy do kyvet – plné kyvety přivezeme, prázdné si odvezeme. Dnes ponúkame na trh Mobilnú sirupáreň na výrobu čapovaných sirupov. ALMO sirup ČIERNA RÍBEZĽA ovocia 5L.


Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie.

Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Ako jediný v Nitre predávame sudové bazové víno. Pure Maple Syrup Grade A - Javorový sirup triedy A. Slovenský výrobca piva, sirupov a nápojov.


Adresa pre písomný kontakt: ul. Kontaktná osoba: Karol Kollár č. Výroba, predaj a distribúcia liehu, značkových a konzumných liehovín, kvasný ocot, sirupy na báze cukru, nízkoenergetické sirupy s umelými sladidlami. Potom si do nej môžete chodiť čapovať do automatu na mlieko toľko mlieka.


Určité potraviny, ako jogurty, ocot, sirup či mlieko, bezobalovo len . Distribútor čapovaných alkoholických nápojov. Dávkovanie sirupu je prednastavené. Výroba nápojov v KEG sudoch, v PET fľašiach, . Súčasťou našej ponuky sú výrobníky limonády a postmixové sirupy pre výrobu. Výrobníky limonády, konkrétne suchý postmix Sinop Verma pre čapovanie 4 . Veľkoobchodný predaj pre prevádzky.


Predaj sudového, fľaškového vína, čapovaných sirupov , sušeného ovocia a darčekových predmetov.

Našťastie pribúdajú ekologické riešenia a iniciatívy, ako prírode škodiť menej. Príkladom je aj eko predajňa s čapovanou drogériou Ecoterra v . Bazový sirup podčiarkne jeho beztak lahodnú chuť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky