piatok 10. októbra 2014

Elektrický varič

Esperanza EKH004W Produkt: varič Typ: Voľne stojaci Farba: biela Výmery: Výška: Šírka: Hĺbka: Hmotnosť: kg Špecifikácia: Typ platne: elektrická. Bohatá ponuka elektrických, indukčných, liatinových a sklokeramických varičov od značiek Concept, ETA, ECG. Toto všetko za najvýhodnejšie . Kuchynské variče Sencor Orava Jata Steba a ďalšie. Varič – elektrický , vykurovacie platne, 185mm a 155mm, plynulá regulácia, svetelná signalizácia, .

Máte vybrané filtry: elektrické. Vhodný na chalupu, chatu. V kategórii varičov nájdete napríklad jedno a dvojplatničky, indukčné variče , ale aj plynový varič. Praktický elektrický varič značky Severin s jednou platničkou je vhodný predovšetkým do menších bytov alebo na chalupy. Povrch variča je vyrobený z bieleho . Indukčné, elektrické variče ba aj hotdogovač, to všetko nájdete v našej aktuálnej ponuke elektrických varičov.


Bohatá nabídka elektrických, indukčních, litinových a sklokeramických vařičů. Vyberete si z pohodlí vašeho doma a vše vám bude doručeno do .

Indukční sklokeramický vařič Orava VP-200i v moderním černo-červeném designu využije každá menší domácnost, kde je potřeba šetřit místem. Soft-touch ovládací panel Automatická detekcia hrnca. Hľadáte kvalitný elektrický varič do svojej kuchyne? V ponuke electronic-star nájdete vysoko kvalitné elektrické variče , varné dosky či platničky, ktoré ušetria . Kuchyňské vařiče Sencor Orava Jata Steba a další. Vařič elektrický , topné plotny, 185mm a 155mm, plynulá regulace, světelná signalizace, ochrana proti . Elektrický dvojplatňový varič ETA sa hodí na chalupu alebo študentské internáty.


Dve liatinové platničky majú priemer 1a cm. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů elektrický vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Preložiť slovo „ elektrický varič “ zo slovenčiny do maďarčiny. Jednoplotýnkový elektrický vařič ETA v nerezovém provedení s plynulou regulací , světelnou signalizací provozu je vhodný na chalupu i do menších bytů.


Vlastnosti kuchynských spotrebičov, Manuálne nastvaitelná teplota. Typ kuchynského spotrebiča, Jednoplatničkový elektrický. Preklad „ elektrický varič “ zo slovenčiny do angličtiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.

V místech, kam se nevyplatí pořizovat klasický sporák, vám mohou dobře posloužit moderní elektrické vařiče. Podívejte se na naši nabídku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky