utorok 14. októbra 2014

Box na hračky

Box na hračky a sedadlo v jednom s obľúbeným motívom Krtka. Detský box je vyrobený z umývateľného materiálu a vnútro je tvorené zo silného kartónu. Boxy na hračky, sada kufríkov, kontajnery na hračky, prepravky na hračky za výhodné ceny! Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . Plastový box na kolečkách - 42l - žlutý 6.

Vyrobeno z kvalitního plastového materiálu. Vhodné pro děti od 9-ti měsíců. Nepáčia sa vám pohádzané hračky po celej detskej izbe? Zaobstarajte vášmu dieťaťu box na hračky a upratovanie zvládne raz dva.


Tiež môžete box využiť na. LOVE IT STORE IT - Úložný box na hračky s krytem a okénkem. Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu.


Praktický úložný box v růžová barvě: skladujte stylově!

Chceli by ste pomôcť svojmu dieťaťu udržať poriadok? Kúpte mu tento úložný box , do ktorého upracete ako hračky , tak napríklad oblečenie. Krtko krabica na hračky - bus. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů box na hračky.


Tento výrobok je ideálnym spojením zábavy pre dieťa a pomocníkom pre rodičov. Po ukončení kúpeľa je možné nabrať mokré a zapenené hračky do zásobníka . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Kombinuje krásne farby spolu s milým detským motívom zajačika. Nezameniteľný štýl Skip Hop.


Bočné úchyty pre jednoduché prenášanie. Mäkký materiál vo veselých farbách a . Od teď všechny hračky v koupelně na pořádku! Bubble Fish box na hračky je hravý a praktický doplněk do koupelny, který pomáhá organizovat dětské hračky.


Stabilní box s sedákem jako víko.

V boxu je dřevěných hraček, které rozvíjí dětskou motoriku! Součástí balení: zatloukačka, motorický labyrint klaun, dřevěné.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky