štvrtok 23. októbra 2014

Plech na gril

Plech grilovací skvele využijete na prípravu mäsa, rýb, špízov a ďalších pochutín na grile alebo v rúre. Mäso alebo špízy či ryby položíte na plech a umiestnite ho . Maso nebo špízy či ryby položíte na plech a umístíte jej na . Obojstranná liatinová doska vylepšuje vlastnosti vášho grilu , ak obsahuje len štandardný rošt z lisovaného plechu. Jedným otočením získate buď grilovaciu .

Potom vám nesmí chybět tento grilovací plech. Prodám zahradní gril se zabudovaným výčepem. Zabodované tři břidlicové desky jako odkládací plochy. Jmenuje se to grilovací plát a většinou se používá litina. Další použité materiály bývají nerez, hliníkové slitiny, a pod.


Klasický zahradní gril s udírnou z ocelového plechu o tloušťce mm. Zahradní gril je kompletně šetřen odolnou žáruvzdornou barvou, ve výbavě nechybí dvě . Pozinkovaný plech na venkovní gril.

Po odejmutí roštu můžete gril využít i jako malé ohniště. Broil King - Grilovací plech s madlami. Hluboký plech Brandt KITOVpro trouby Brandt BXP, BXE,BXC a nové trouby De Dietrich.


Vestavná, A, l, ventilátor, gril , SmartAssist, Quattro Pu. PROFI PLECH PRE GRIL GORENJE. HGBB Grilovací a pečicí plech pro univerzální plech. HBB Originální pečicí plech Miele. Se zušlechtěním PerfectClean.


Navštivte náš eshop nebo kamennou prodejnu grilů a doplňků pro grilování. Další důležité parametry BroilKing Grilovací plech s madly. Na nákup dárků zbývá ještě spousta času, přesto se však už teď . Technické parametry Související produkty. Rošt (ke grilům PELVIS a RASCAL).


Grilovací nerezový plech na přípravu masa, ryb či špízů, který můžete využít jak na gril , tak do trouby. Plech je opatřen otvory přes které proniká žár a lze ho . Kartáč na gril s dřevěnou rukojetí a štětinami z nerezové oceli pro důkladné čištění. Jednoduše ho umístíte na gril a připravíte si tak chutné .

Plech na grilování nahradí aluminiové jednorázové tácky a Vy nebudete muset kupovat stále nové.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky