utorok 7. októbra 2014

Beko umyvacka

Umývačky riadu značky Beko. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Máte vybrané filtry: Beko. Umyť riad čo nejrýchlejšie, bez práce a odstrániť i sebemenšiu nečistotu.


Až sád hygienicky dokonale čistého riadu na jedno umytie. Ako obstojí v porovnaní s konkurenciou?

Voľne stojace umývačky riadu Beko. Najširší výber štýlových voľne stojacich umývačiek riadu Bosch, Whirlpool, Zanussi, Siemens a mnohých ďalších. Vstavaná umývačka s predným panelom, ktorá pojme až sád riadu. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie umývačky riadu beko. Ukážeme kde môžete umývačky riadu najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Díky novému tvaru vnitřních dveří můžete v . Na jedno naplnenie dokáže umyť až sád riadu.

Ovládanie je umiestnené . Je vybavená sprchovacími úrovňami. Využiť môžete aj funkciu odloženého štartu. Máš strach, že umývačka riadu neumyje zaschnutú špinu?


Vstavané umývačky riadu BEKO Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Antibakteriálne tesnenie, BabyProtect, IonGuard. Program Beko BabyProtect: Spoločnosť Beko vyvinula pre pračky, sušičky a umývačky riadu špeciálny program Beko BabyProtect.


Tento program v práčkach. Predávam zánovnú vstavanú umývačku riadu, veľmi kvalitná, ako nová. Typ umývačky riadu, voľne stojaca. Trieda účinnosti umývania , A. Farba Biela Displej LCD Počet sprchovacích úrovní 3. Model: voľne stojace, Farba dverí: biela, Typ displeja: LCD.


Wh, spotreba vody: l, hlučnosť: dB.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky