piatok 17. októbra 2014

Silikonove formy na odlievanie

Vytvorte si svoje vlastné umelecké diela viackrát ako len raz. Ponúkame silikónové formy na odlievanie , ktoré zaručia rovnaký výsledok pri každom použití. Formy na odlievanie sádry, mydla a sviečok Približná veľkosť základov foriemenšie (napr. držiaky na kahance).


Forma na odlievanie sádry a modelovacích hmôt. Jedinečné materiály na výrobu vlastných 2D(reliéfy) alebo 3D(sošky) foriem.

Hmoty na odlievanie foriem a pomôcky. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie formy na odlievanie. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


ODLIEVANIE - formy , prášky. Forma silikónová- bordúra kráľovská ľalia. Vám poskytnem stručný popis výroby silikónovej formy , ktorú potom môžeme.


Je určený pre výrobu foriem pre odlievanie nízkotavných kovov (olovo, cín). Forma zo silikónu špeciálne navrhnutá pre kreatívne práce ako je odlievanie živice, tvorba odliatkov z odlievacej hmoty Decor .

Silikónové formy na odlievanie. Odliate mydlo sa ľahko z formy vyberá. Cena je za formu, z ktorej odlejete naraz motívov.


Formy môžu byť použité na odlievanie mydla,vosku,sádry,fima a. Formy sa robia viackrát použiteľné a jednorázové. Ako materiál pre výrobu foriem je možné využiť napríklad: kaučuky, lukopreny – silikonové. Výroba silikónovej hmoty na modelovanie je pritom naozaj.


Potom ju zložíte dolu a máte formu na odlievanie kópií zo sadry a podobne. Kvalitné silikónové formy Vám vydržia niekoľko rokov. Tu je niekoľko ukážok vyrobených silikónových foriem na odlievanie , razenie, pečenie, odtláčanie, . KoolForm- stamp formy, silikónové formy, obklad a formy na betón či silikónové formy na odlievanie betónu.


Toto všetko nájdete na stránke koolform. POPIS PRODUKTU: Technické údaje: Kruhová silikónová forma na náradie na krištáľovú živicu. Mäkký silikónový materiál, flexibilný, funguje . Kreatívna sada odlievanie Raysin 200.


Odlievacia forma Štvorec, x mm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky