piatok 31. októbra 2014

Obrus na okrúhly stôl

Elastický poťah na okrúhly cateringový stôl ∅ 12 Farba Ružová. Pri prevedení s dostupnosťou na objednávku Vám ponúkame možnosť expresného . Prestretý stôl sa nezaobíde bez obrusu. Ideálne by mal byť biely alebo by mal mať nejakú nenápadnú farbu, aby vynikol pokrm naaranžovaný na . V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar.

Nielen kuchynské obrusy , okrúhle obrusy , ale takisto obrusy na oválny stôl či moderné obrusy , ktoré dokážu dodať celému prestieraniu tematický nádych podľa . Krajkový obrus PVC ALTA 140x1cm. Obrusy ,Látkové obrusy ,PVC obrusy. Majú praktickú a užitočnú funkciu, pretože ochráni váš stôl pred znečistením a . Obrus ​​je pre stôl to isté čo sviatočné šaty. EUR Okrúhly obrus VERANA 1cm.


Obliečky, obrazy, sviečky. Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.

Nadväzujú na široký sortiment obrusov a textilných prestieraní. Nakupujte online alebo v predajniach JYSK. Ozdobte svoj jedálenský stôl obrusmi a behúňmi s rôznymi motívmi a farbami.


Vyberte si zo širokej ponuky textílií do jedálne na každú príležitosť. Okrúhly (oválny) obrus na stôl s rôznofarebnými pásikmi. Vyberajte vkusné jednofarebné Gastronomica obrusy.


Ponúkame aj teflónové a bavlnené obrusy v rôznom prevedení. Kvalita a štýl, to sú obrusy od . V pamäti 00 € Tmavofialovy obrus na okrúhly stôl , - €: saténové tmavofialové obrusy na okrúhle stoly, vhodné na všetky priemery stolov. Ak si s výberom toho pravého neviete rady, riaďte sa jedným jednoduchým pravidlom – aký stôl , taký obrus. Na okrúhlom stole najlepšie vyzerajú okrúhle obrusy. Prestieranie slúži k praktickým účelom, aby ochránili Váš stôl alebo obrus pred nečistotami, ale v dnešnej.


Jahu Prestieranie Deco okrúhle tmavo hnedá, pr. Predám háčkovaný OBRUS na okrúhly alebo hranatý stôl a dečku. Rozmer okrúhlej dečky je 80x80cm, cena 2-euro a malej dečky50x27cm cena -euro. Biely obrus v matnom vzhľade.


Okraje obrusu spevnené, kvalitne zošité.

Obrus so zataveným okrajom balenie = 10ks. Obrus teflónový so zataveným okrajom na okrúhly stôl , priemer 160cm (10ks).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky