utorok 21. októbra 2014

Sadrovlaknite dosky

Sadrovláknité dosky FERMACELL sa skladajú zo sadry a papierových vlákien, ktoré sa získavajú recykláciou. Na výrobných linkách riadených počítačom sa . Sadrokartónové, sadrovláknité a cementovláknité dosky majú jedno spoločné. Ide o materiály, ktoré sú určené na suchú výstavbu a svojimi . Rigidur H maloformátové dosky . Kvalitné stavebné materiály pre strechy, fasády, izolácie a hrubú stavbu.

Vyrobené z prírodných materiálov, bez použitia chcemických pojív. Oveľa pevnejšie, požiaru a vode odolnejšie, lepšie izoljúce - lepšie ako sádrokartón! Homogénne dosky pre suchú výstavbu zložené zo sádry a papierových vlákien, z výroby hydrofobizované.


V interiéroch pre steny, stropy a podlahy. Sadrovláknitá doska FERMACELL je stavebnou a protipožiarnou doskou, ako aj doskou do vlhkých miestností. Slúži ako roznášacia vrstva.


Dve 10mm sádrovláknité dosky napr. Ich základom sú sadrokartónové, sadrovláknité alebo cementové dosky , ktoré sa podľa daností priestoru a druhu j podlahy väčšinou .

MPL Stavebniny ponúkajú kompletný sortiment stavebných materiálov a interiérových výrobkov, v predajniach po celom slovensku. Sádrovláknité dosky Fermacell. Na každú hmoždinku unesie jedna stena z 1mm sadrokartónovej dosky. So sklopnými hmoždinkami môžete na 1mm sadrovláknité dosky zavesiť . Následne sa škára vytmelj škárovacím tmelom.


Prosím zvoľte podkategóriu. Predajňa Zálesie Krby, pece, železiarstvo. Aky je rozdiel pri j podlahe z OSB a sadrovlaknitych dosiek ? Je rozdiel v cene, v narocnosti pokladky, vo vlastnostiach? Dá sa zjednodušene povedať, že kto využíva sádrovláknité dosky na konštrukcie montovaného domu, spomínanými vlastnosťami sa vyrovná . Viete, že sadrokartónové a sadrovláknité dosky nie sú to isté?


Sadrovlákno vzniká kombináciou sadry a celulózy, a dosky vyrobeného z tohto materiálu majú. Superdoska - horčíková (MgO) doska nahrádza sadrokartón, drevotriesku, OSB dosky, cementotrieskové dosky, vláknocementové a sádrovláknité dosky. Na povrchu dosky nie je kartónový plášť. Protipožiarne sadrovláknité dosky FIREBOARD.


Pásy dosiek pre klzné napojenie priečky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky