pondelok 6. októbra 2014

Philco pw 8

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Jej veľmi pekný vzhľad podčiarkuje modro nasvietený displej a kovové police v . Cenově atraktivní domácí vinotéka s kompaktními rozměry a termoelektrickým chladicím systémem. Tato kombinace je přitom ideální pro použití v .

Návod k obsluze Philco PW , který si můžete kdykoli stáhnout v PDF. Její velmi pěkný vzhled podtrhuje modře nasvícený displej a kovové police v . Její čistý objem je litrů a můžete do ní uložit osm lahví s . Táto vinotéka s tromi kovovými policami umožňuje prehľadné uloženie vašich . Tato vinotéka se třemi kovovými policemi umožňuje přehledné uložení vašich vín. Skladom, u Vás do hodín. LED osvetlenie, termoelektrický chladiaci systém alebo hermeticky uzavreté dvere, .

Teplotní rozsah chladničky nápojů je - 22°C a máte zaručen tichý provoz bez vibrací . Voľne stojící vinotéka s kapacitou až fľaštičiek s tromi kovovými policami umožňuje prehľadné uloženie vašich vín. Príslušenstvo Popis produktu Vínotéka Pre fliaš vína. Automatický detský zámok. Digitálny ukazovateľ nastavenej teploty.


PHILCO - let záruka podrobnosti na stránkách výrobce. Vinotéka má interiér osvetlený pomocou . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Pracuje na principu Peltierova článku a je vybavena inteligentním systémem řízení Fuzzy . Předpokládané dodání: úterý 28. Recyklační poplatek zahrnut v ceně produktu. Ideální do malých domácností.


Senzorové ovládání: ano Led display: ano Materiál polic: . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. View and Download Philco PW user manual online.

PW Kitchen Appliances pdf manual download. Chladenie termoelektrickým článkom. Philco PW borhűtő vásárlás: Philco PW árak összehasonlítása, Philco PW akció!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky