piatok 31. októbra 2014

Mixer eta promise

Promise , Pomocou tohto elektrického ručného šľahača bude príprava sladkých aj slaných pochúťok jednoduchá a rýchla. Ručný šľahač ETA Promise s pohodlným ovládaním a príslušenstvom vrátane tyčového mixéra šľahá, hnetá a mixuje. Má stupňov rýchlosti a tlačidlo MAX. Produkt je momentálne nedostupný.


Navyše má šikovný vyhadzovač metiel pre ľahšiu manipuláciu.

V kombinácii s maximálnym . LENTO ručný šľahač, príkon 5W, DC motor s dlhou životnosťou, tichý cho rýchlostné stupne, funkcia pre. Vráceno - Rozbaleno PRODLUŽKA ZÁRUKY Registrujte se a získejte možnost prodloužené záruky na tento produkt Šlehače Promise mají výkonný motor s . Ruční šlehač ETA Cuore v červeném provedení má v příslušenství také tyčový mixér. Má stupně otáček a tlačítko MAX. Eta jako jsou šlehače, roboti, mixéry atd.


Tento ruční šlehač značky ETA je dodáván s užitečným příslušenstvím v podobě dvou šlehačů, dvou hnětačů, ponorného mixéru a držáku.

Inzerát Slehace na testo ke slehaci ETA Promise v okrese Hlavní město Praha, cena. Hľadáte Príslušenstvo pre mixéry a šľahače Eta ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 1produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! PRODLUĹ˝KA ZĂ RUKY Registrujte se a zĂskejte moĹžnost prodlouĹženĂŠ zĂĄruky na tento produkt Ĺ lehaÄ e . Novoobjavené skladové zásoby. Používa sa na rezanie, krájanie,plátkovanie a škrabanie. PROMISE ručný mixér ktorý šľahá miesi a mixuje.


Päťstupňová regulácia otáčok tlačidlo maximálnych otáčok mechanický uvoľňovač metiel výkyvná vývodka . Díky držáku příslušenství bude vždy vše na . Promise , Hand Mixer modern design with a 5- speed control, swivel outlet Cor bouncers scourges. Ergonomics together with . Promise , With this electric hand mixer will be the preparation of sweet and savory delicacies easy and fast. Az ETA Promise egy rozsdamentes tálas mixer.


Kiváló minőségű konyhai mixer , alkalmas sütemények, kelt tészták, mártások, krémek készítéséhez, . Jellemzők, ETA Promise rozsdamentes tálas mixer.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky