streda 8. októbra 2014

Plechove tabulky

Ponúkame bohatý výber motívov v elegantnom prevedení. Tabule, tabuľky a obrazy. Dnes objednajte a zajtra máte. Máme široký výber tabúľ, dobrá cena a rýchle . Nejširší nabídka smaltovaných a plechových retro cedulí, hodin, budíků a teploměrů za.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Nabízíme bohatý výběr motivů v elegantním provedení. Môžete s nimi dekorovať vašu kuchyňu alebo obývačku, pretože vintage rustikálny štýl plechových cedúľ sa tam. Vyrobené s embosovanej ocele. Plechový teplomer Best garage. Dve predvŕtané dierky na uchytenie.


Originálna plechová ceduľa s retro motívom s praktickým pútkom pre zavesenie. Retro tabuľka HD Panhead 30x40cm. Ponuka - štýlové plechové tabuľe nostalgické hodiny, teplomery, budíky. Autokozmetika v eshope AUTO KELLY SLOVAKIA, s.

Pri krádeži či strate evidenčných čísel musí majiteľ auta platiť ďalšie poplatky, tabuľky zadarmo nedostane. Nechte si udělat pohlednici dítěte, u tohoto výrobku je . Inzeráty plechove tabulky. Bezplatná inzercia, plechove tabulky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Historická RETRO CEDULKA s motivy propagačního plakátu firmy BAŤA, vydaného v první polovině minulého . Nově jsme zařadili do sortimentu oblíbené výstražné tabulky s různými plemeny POZOR PES. PLECHOVÉ TABULE , CEDUĽKY. Zoradiť podľa: Názov Katalóg. Atraktívna, vysoko kvalitná, old-style plechová cedula.


S prepracovaným 3D reliéfom a bohatými farbami Predvŕtané montážne otvory a ohnuté okraje Rozmery . Popis: Rozprodávám sbírku plechových. Kúpim alebo vymením staré plechové a smaltovane tabuľky , cedulky, cedule či tabule poisťovní z územia Česka, Slovenska, Moravy, Slezka či Podkarpackej . Cedule tabulky plechové dřevěné.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky