streda 22. októbra 2014

Box na podušky

Plastový box pre uloženie najrôznejších predmetov ako sú podušky , alebo. Odkládací box umožňuje pohodlně uložit vše, co chcete mít po ruce na vaší . Po dni strávenom na terase do neho jednoducho naukladáte všetko, čo potrebujete schovať . Santorini Záhradný úložný box s poduškou - malý - farba hnedá. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Box na podušky , antracit: doručenie domov alebo na predajňu. Priestorný box na vankúše s imitáciou ratanu a antracitovou farbou je s úložným objemom 4l ideálnym odkladacím priestorom na uloženie záhradných . Potrebujete dizajnový box na podušky z umelého ratanu? Záhradný úložný box na podušky a iné veci, plastový s postrannými úchytmi, kolieskami pre jednoduchú manipuláciu, možnosť uzamykania pomocou vysiaceho . Tento box vám poslúži a určite nájde uplatnenie aj na iné veci.


Ponúkame ho v čiernej aj hnedej . Náš tipÚložný box na podušky drevený.

Zahradní úložný box - přístřešek na popelnice. Box je možné použiť na uloženie polstrov aj z iného nábytku z . Odkladací box je vyrobený z kvalitného . Užite si teplé letné dni plné záhradných večierkov, posedenia s priateľmi a grilovania s týmto nábytkom. Dostatok priestoru pre sedenie i stolovanie sa. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Uzamykateľný záhradný úložný box z polypropylénu v imitácii ratanu bude skvelým. Užijte si teplé letní dny plné zahradních večírků, posezení s přáteli a grilování s tímto nábytkem.


Dostatek prostoru pro sezení i stolování se jistě bude. Box má pevné uzavreté dno a možno ho používať aj na sedenie . Ochranný obal na podušky z kašírovanej PE transparentnej fólie odolný proti pretrhnutiu. Kompletní specifikace - dovozový nábytek. DIANA BOX DIANA XXL zhotovený z certifikovaného agátového dreva, 1x.


Velký dřevěný box zaručující pořádek na vaší zahradě. BOX NA PODUŠKY KAI BOX RATTAN CAPRI RATANOVÝ BOX NEILA .

Technické údaje: - výška výrobku: 45cm - šířka výrobku: 55cm - délka výrobku: 125cm . Hollywood odkladací box umožňuje. SANTOS záhradný box na polstre a vankúše, hnedý umelý ratan Wicker, . Záručná doba: mesiacov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky