pondelok 11. septembra 2017

Ws krájač na zeleninu

Tento ručný krájač zeleniny vám uľahčí prípravu originálnych zeleninových kreácií. Dokáže zeleninu krájať na rôzne tvary podľa zvoleného nadstavca: široké. Obľúbený krájač s nožmi do tvaru V na krájanie ovocia, zeleniny , syrov.


Kitchen Master - viacúčelový krájač. Krájače , strúhadlá, mixéry. Pro V Premium slicer krájač. Strúhadlá, krájače , špiralizéry Tescoma Tefal Microplane Weis a ďalšie. Teraz len za 2€ už aj s poštovným ! Nový V- krájač VPower predstihol svojou technológiou, výkonom a bezpečnosťou všetky . Má dielov, zeleninu a ovocie krája na rôznych spôsobov,.


Nenahraditeľný pomocník vo vašej kuchyni. Zariadenie na spracovanie všetkých druhov zeleniny , ovocia a tiež strúhanie syra , strúhanky, čokolády, orechov vhodný pre väčšie prevádzky: školské, . Nakrájať možno na úzke plátky . Predám Veľmi zachoValý malo použíVaný plne funkčný retro ručný krájač IDEAL 1na krájanie chleba, salámy, syra a zeleniny. Univerzálny mechanický krájač Sharfe herta. Multifunkčný krájač Dicer Star. V pamäti Podobné Spracovanie ovocia a zeleniny.


TESCOMA vám prácu v kuchyni uľahčia a spestria! Táto inovácia vo svete krájania zeleniny pochádza z Indie. Vynález je jednoduchá ihla so.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky