streda 27. septembra 2017

Bednicky na ovocie

Rozmer: 6x 4x 1mm. Zvyčajná farba: zelená, čierna. Hruška - 80e za kilo Jablko - 50e za kilo Možný osobný odber v Nitre alebo v Nevericiach. Prepravka na ovocie a zeleninu OZ-S nosnosť kg. Vlastné PREPRAVKY výhodou.


Ak máte záhradku, viete, že debničiek nie je nikdy dosť.

Dakedy davno sa dali zobrat take mensie cierne plastove aj z Billy a aj . Stohovateľná plastová prepravka na ovocie , zeleninu s nosnosťou kg. Farba podľa aktuálnych zásob. Hmotnosť prepravky - kg. Zvoľte si čas závozu debničky vyberte si z ponuky našich termínov doručenia.


Objednajte si debničku už hodín pred doručením! Farmárske debničky plné sezónneho ovocia a zeleniny prevažne z miestnych fariem a sadov. Vyberte si tovar od farmárov.


S nimi máte vždy dopravu zadarmo!

Najpoužívanejšia prepravka na uskladnenie a prepravu ovocia a zeleniny. Rôzne typy a veľkosti prepraviek - na mäso, pečivo, zákusky a iné produkty výroby a prírody. Využijete vždy, keď potrebujete niečo premiestniť alebo odložiť a . Drevené bedničky na čokoľvek do kuchyne, komory alebo akéhokoľvek iného kúta Vášho domova, bez. Tradičná zeleninárska prepravka je dlhoročne používanou prepravkou primárne na uskladnenie a prepravu ovocia a zeleniny. Tento úspešný produkt je . Predám plastové prepravky na ovocie a zeleninu.


Bedničky v Bratislave a okolí až do domu. Váš stôl domácu, zdravú, sezónnu zeleninu a ovocie priamo od pestovateľa. Plastová prepravka na ovocie a zeleninu.


Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Klasická plastová přepravka na ovoce a zeleninu, nosnost kg. Vhodná i na jiné předměty. Přepravky stále skladem k okamžitému odběru, odeslání.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Perforovanie v debnách umožňujú prístup vzduchu k potravinám a ich dlhšiu . Potravinárske prepravky sú vyrobené zo . Oveľa radšej si už kúpime ovocie a zeleninu na trhu, poprípade si dáme tú.

Sú debničky , v ktorých dovážate ovocie a zeleninu, z nejakého .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky